Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi tegyek? El fog pusztulni?

Mi tegyek? El fog pusztulni?

Figyelt kérdés
A cicám egyik kölykét odaadtuk a szomszédnak amikor már nem evett anyatejet de visszaszökött és olyan állapotban hogy nem látott a csípától és olyan vékony hogy minden csontja kitapintható, láza is volt és meg van fázva, tüsszög és szürcsög egész nap, nem eszik nem iszik csak ha leeröltetem a torkán és vagy nagyon keveset pisil vagy egyáltalán nem két napja, mióta elhoztam. Orvosra nincs pénzem úgyhogy kamillával kenegetem a szemeit amik minden reggelre újracsípsodnak annyira hogy nem tudja kinyitni és mindennap kap egy töredék algopirint a lázára és a gyulladásra (ezt a doki mondta hogy így csináljuk amikor a másik cicánknak volt ilyesmi baja). Tudtok valamit amivel segíthetnék rajta? Nagyon rossz hogy nem eszik semmit. Mit tudok összepürésiteni annyira hogy erre alkalmas eszközzel egy kis rúdon bele tudjam juttatni a szájába és lenyelhesse egyből? A hasát meleg szivaccsal szoktam simogatni körkörösen hogy pisiljen de nem nagyon hat. Hogy kezeljem még?
2010. júl. 20. 09:28
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:

Pontosan értem, hogy mi a szitu a macskával. A sajátodat elvinnéd orvoshoz? Mert azt írod, "a cicánk egyik kölykét" adtátok oda. tehát neked is van. Ha erre a kölyökre nincs pénzed, akkor a sajátodra sem lenne, nem?

Amúgy meg szerintem az bunkóság, hogy állatot tart, mikor nincs pénze ellátni! Ennyi! És én nem utalok neki, kedves nemtudomhanyas hozzászóló, mert NEM ÉN vállaltam a felelősséget AZÉRT a macskáért! Az enyémeknek, meg a két kutyámnak is mindene megvan, és igenis, akkor is el kell vinni orvoshoz, ha elpusztulna amúgy is! mert legalább lehet könnyíteni a szenvedésein! Őszintén azt gondolom, hogy plüssmacska való annak, aki ezt nem tudja biztosítani az állatának! és a gyakorikerdesek.hu-n kérdezget, hogy jajmilesz! szánalmas! El fog pusztulni, az lesz, és neked ugyanakkora felelősséged lesz benne, mint a szomszédnak!

Pénz nélküli megoldásokat is soroltam, azok miért nem jók?

2010. júl. 20. 10:40
 12/54 anonim ***** válasza:
2010. júl. 20. 10:41
 13/54 anonim ***** válasza:

Kedves 10:23!Akkor tessék megkínozni házi praktikákkal!

Küldök 5ezret!Azon ne múljon!Tudjátok, van olyan bwetegség amit nem lehet házilag kezelni és nagyon sokat is ronthatunk a betegen!Lehet , ha esetleg elmenne dokihoz vele, és elmondaná mi van , a doki is ember , talán segítene!Különben meg, tessék visszadni a gazdinak és elküldeni a dokihoz vele, ha nem teszi, fel kell jelenteni!

Nem hinném, hogy bunkó voltam!Tapasztalatból beszélek!

2010. júl. 20. 10:42
 14/54 anonim ***** válasza:

előzőnek!

na tessék, lássék, a felajánlás megérkezett, a többit priviben megbeszélitek!

2010. júl. 20. 10:47
 15/54 anonim ***** válasza:

10:23!

Ez igen, gratulálok ehhez a hozzáálláshoz! Úgyis elpusztulna szerinted, ezért kár dokihoz vinni, dögöljön meg valahol a farakás mögött! Hát le a kalappal előtted! Szánalmas, baz+! Te emberszabású vagy? Hogy lehet ilyet mondani?

Ha netán azon százezrek és milliók nyomába lépnél életed során, akik rákkal küzdenek, jusson eszedbe, hogy az gyógyíthatatlan, úgyhogy spórold meg a pénzed, és ne menj kezelésre. Csak hogy az elméletedet tovább fejlesszem...

Amúgy pedig több macskanáthás cicám volt már, egymástól kapták el az alomban, és mind megmenekült A KELLŐ ORVOSI ELLÁTÁS MELLETT. Nem volt olcsó, de amikor elhatároztam, hogy macskát tartok, félretettem pénzt a velük kapcsolatos kiadásokra. Ennyi.

2010. júl. 20. 10:54
 16/54 anonim ***** válasza:

10:54!

látod, ez meg a te hozzáállásod!

én sem írtam ilyeneket, azt hiszem, neked sem kéne... de gondolom, neked CSAK ennyi jutott az eszedbe...

(érdekes, hogy egyesek milyen bátrak lesznek a névtelenségben:-)))

2010. júl. 20. 11:12
 17/54 anonim ***** válasza:
Ha esetleg van otthon Ciloxan szemcsepp, a szemét azzal kezelheted naponta kétszer, persze ez magát a betegséget sajnos nem fogja megszűntetni. Az injekció kb. 5 ezer forint.
2010. júl. 20. 11:22
 18/54 anonim ***** válasza:

81%..Te agybeteg vagy!

Kérdező...,ha feleőls állattartó lennél,akkor igenis csak úgy vállalnál el egy háziállatot ha valami betegsége van,igenis kitudod fizetni az orvost,és nem holmi házipraktikákkal próbálod kitolni a szenvedését!Ha elfogy a pénzed akkor kajára se jut nekik,vagy mi?Tényleg egy plüsscica való neked,nem egy ÉLŐLÉNY!

2010. júl. 20. 11:37
 19/54 A kérdező kommentje:
tehát ha elviszem orvoshoz kb mennyi pénzt kell vinnem? és ha kb 3napja lehet beteg akkor még gyógyítható? de legjobb esetben is csak holnap tudnám orvoshoz vinni de lehet hogy apám nem engedi hogy erre kérjek pénzt valaki mástól merthát nem az enyém a cica hanem a szomszédé csak nem foglalkozik vele
2010. júl. 20. 11:39
 20/54 anonim ***** válasza:
Írtam az előbb, kb. 5 ezer forint, Pesten legalábbis ennyi volt az injekció.
2010. júl. 20. 11:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!