Mi tegyek? El fog pusztulni?
Pontosan értem, hogy mi a szitu a macskával. A sajátodat elvinnéd orvoshoz? Mert azt írod, "a cicánk egyik kölykét" adtátok oda. tehát neked is van. Ha erre a kölyökre nincs pénzed, akkor a sajátodra sem lenne, nem?
Amúgy meg szerintem az bunkóság, hogy állatot tart, mikor nincs pénze ellátni! Ennyi! És én nem utalok neki, kedves nemtudomhanyas hozzászóló, mert NEM ÉN vállaltam a felelősséget AZÉRT a macskáért! Az enyémeknek, meg a két kutyámnak is mindene megvan, és igenis, akkor is el kell vinni orvoshoz, ha elpusztulna amúgy is! mert legalább lehet könnyíteni a szenvedésein! Őszintén azt gondolom, hogy plüssmacska való annak, aki ezt nem tudja biztosítani az állatának! és a gyakorikerdesek.hu-n kérdezget, hogy jajmilesz! szánalmas! El fog pusztulni, az lesz, és neked ugyanakkora felelősséged lesz benne, mint a szomszédnak!
Pénz nélküli megoldásokat is soroltam, azok miért nem jók?
Kedves 10:23!Akkor tessék megkínozni házi praktikákkal!
Küldök 5ezret!Azon ne múljon!Tudjátok, van olyan bwetegség amit nem lehet házilag kezelni és nagyon sokat is ronthatunk a betegen!Lehet , ha esetleg elmenne dokihoz vele, és elmondaná mi van , a doki is ember , talán segítene!Különben meg, tessék visszadni a gazdinak és elküldeni a dokihoz vele, ha nem teszi, fel kell jelenteni!
Nem hinném, hogy bunkó voltam!Tapasztalatból beszélek!
előzőnek!
na tessék, lássék, a felajánlás megérkezett, a többit priviben megbeszélitek!
10:23!
Ez igen, gratulálok ehhez a hozzáálláshoz! Úgyis elpusztulna szerinted, ezért kár dokihoz vinni, dögöljön meg valahol a farakás mögött! Hát le a kalappal előtted! Szánalmas, baz+! Te emberszabású vagy? Hogy lehet ilyet mondani?
Ha netán azon százezrek és milliók nyomába lépnél életed során, akik rákkal küzdenek, jusson eszedbe, hogy az gyógyíthatatlan, úgyhogy spórold meg a pénzed, és ne menj kezelésre. Csak hogy az elméletedet tovább fejlesszem...
Amúgy pedig több macskanáthás cicám volt már, egymástól kapták el az alomban, és mind megmenekült A KELLŐ ORVOSI ELLÁTÁS MELLETT. Nem volt olcsó, de amikor elhatároztam, hogy macskát tartok, félretettem pénzt a velük kapcsolatos kiadásokra. Ennyi.
10:54!
látod, ez meg a te hozzáállásod!
én sem írtam ilyeneket, azt hiszem, neked sem kéne... de gondolom, neked CSAK ennyi jutott az eszedbe...
(érdekes, hogy egyesek milyen bátrak lesznek a névtelenségben:-)))
81%..Te agybeteg vagy!
Kérdező...,ha feleőls állattartó lennél,akkor igenis csak úgy vállalnál el egy háziállatot ha valami betegsége van,igenis kitudod fizetni az orvost,és nem holmi házipraktikákkal próbálod kitolni a szenvedését!Ha elfogy a pénzed akkor kajára se jut nekik,vagy mi?Tényleg egy plüsscica való neked,nem egy ÉLŐLÉNY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!