Mi tegyek? El fog pusztulni?
Figyelt kérdés
A cicám egyik kölykét odaadtuk a szomszédnak amikor már nem evett anyatejet de visszaszökött és olyan állapotban hogy nem látott a csípától és olyan vékony hogy minden csontja kitapintható, láza is volt és meg van fázva, tüsszög és szürcsög egész nap, nem eszik nem iszik csak ha leeröltetem a torkán és vagy nagyon keveset pisil vagy egyáltalán nem két napja, mióta elhoztam. Orvosra nincs pénzem úgyhogy kamillával kenegetem a szemeit amik minden reggelre újracsípsodnak annyira hogy nem tudja kinyitni és mindennap kap egy töredék algopirint a lázára és a gyulladásra (ezt a doki mondta hogy így csináljuk amikor a másik cicánknak volt ilyesmi baja). Tudtok valamit amivel segíthetnék rajta? Nagyon rossz hogy nem eszik semmit. Mit tudok összepürésiteni annyira hogy erre alkalmas eszközzel egy kis rúdon bele tudjam juttatni a szájába és lenyelhesse egyből? A hasát meleg szivaccsal szoktam simogatni körkörösen hogy pisiljen de nem nagyon hat. Hogy kezeljem még?2010. júl. 20. 09:28
31/54 anonim válasza:
15:47!
Fejezd már beeee!!!!!
Nem unod mééééég?????!!!!
32/54 A kérdező kommentje:
Akkor pechem van:S Ne tudd meg fogamzásgátlóra mióta spóroltam:S
2010. júl. 20. 16:14
33/54 anonim válasza:
én is 15:47-nek üzenném:
Azért ne hasonlítsd már össze a kettőt, mert nem lehet!
Engedtessék már meg, hogy például én (mert szülő vagyok) először a gyerekem gyógyszerére keressem meg a pénzt, nem pedig a macskám nyűgére.
Na!
34/54 anonim válasza:
whháááá,vidd menhelyre a kismacskát,és mond azt hogy találtad valahol és megsajnáltad,nem akartad az út szélén hagyni!Ott ellátják tiszteségessen és talán még túl is éli!Ha nem ezt teszed,nem sok jövőt jósolok szegény cicnek!
36/54 A kérdező kommentje:
okés akkor már csak el kell valahogy jutnom egy menhelyig
2010. júl. 20. 16:42
37/54 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket
2010. júl. 20. 16:43
38/54 anonim válasza:
16.17 nem engedtetik meg, az állatod nyűgére ugyanúgy meg kell keresned a pénzt mint a gyerekedére, mert ezt vállaltad.
39/54 anonim válasza:
Az Algopirin nem adható macskáknak!
40/54 anonim válasza:
Az utóbbival egyetértek, az Algopyrin az egyik legveszélyesebb gyógyszer állatok számára. Csodálkozom, mikor azt olvasom, hogy orvos ajánlotta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!