Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi tegyek? El fog pusztulni?

Mi tegyek? El fog pusztulni?

Figyelt kérdés
A cicám egyik kölykét odaadtuk a szomszédnak amikor már nem evett anyatejet de visszaszökött és olyan állapotban hogy nem látott a csípától és olyan vékony hogy minden csontja kitapintható, láza is volt és meg van fázva, tüsszög és szürcsög egész nap, nem eszik nem iszik csak ha leeröltetem a torkán és vagy nagyon keveset pisil vagy egyáltalán nem két napja, mióta elhoztam. Orvosra nincs pénzem úgyhogy kamillával kenegetem a szemeit amik minden reggelre újracsípsodnak annyira hogy nem tudja kinyitni és mindennap kap egy töredék algopirint a lázára és a gyulladásra (ezt a doki mondta hogy így csináljuk amikor a másik cicánknak volt ilyesmi baja). Tudtok valamit amivel segíthetnék rajta? Nagyon rossz hogy nem eszik semmit. Mit tudok összepürésiteni annyira hogy erre alkalmas eszközzel egy kis rúdon bele tudjam juttatni a szájába és lenyelhesse egyből? A hasát meleg szivaccsal szoktam simogatni körkörösen hogy pisiljen de nem nagyon hat. Hogy kezeljem még?
2010. júl. 20. 09:28
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

15:47!

Fejezd már beeee!!!!!

Nem unod mééééég?????!!!!

2010. júl. 20. 16:14
 32/54 A kérdező kommentje:
Akkor pechem van:S Ne tudd meg fogamzásgátlóra mióta spóroltam:S
2010. júl. 20. 16:14
 33/54 anonim ***** válasza:

én is 15:47-nek üzenném:

Azért ne hasonlítsd már össze a kettőt, mert nem lehet!

Engedtessék már meg, hogy például én (mert szülő vagyok) először a gyerekem gyógyszerére keressem meg a pénzt, nem pedig a macskám nyűgére.

Na!

2010. júl. 20. 16:17
 34/54 anonim ***** válasza:
whháááá,vidd menhelyre a kismacskát,és mond azt hogy találtad valahol és megsajnáltad,nem akartad az út szélén hagyni!Ott ellátják tiszteségessen és talán még túl is éli!Ha nem ezt teszed,nem sok jövőt jósolok szegény cicnek!
2010. júl. 20. 16:25
 35/54 anonim ***** válasza:
egyetértek előttem szólóval
2010. júl. 20. 16:30
 36/54 A kérdező kommentje:
okés akkor már csak el kell valahogy jutnom egy menhelyig
2010. júl. 20. 16:42
 37/54 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket
2010. júl. 20. 16:43
 38/54 anonim ***** válasza:
16.17 nem engedtetik meg, az állatod nyűgére ugyanúgy meg kell keresned a pénzt mint a gyerekedére, mert ezt vállaltad.
2010. júl. 20. 17:05
 39/54 anonim ***** válasza:
Az Algopirin nem adható macskáknak!
2010. júl. 20. 19:40
 40/54 anonim ***** válasza:
Az utóbbival egyetértek, az Algopyrin az egyik legveszélyesebb gyógyszer állatok számára. Csodálkozom, mikor azt olvasom, hogy orvos ajánlotta..
2010. júl. 20. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!