A szembe szomszédom folyton beecetezi a lábtörlőjét! A cicáim pedig nagyon nem szeretik a szagát! Mit tehetnék?
Vidd be a macskáidat, meg talán ivartalanítsd őket. A szomszéd jogosan tartja távol a SAJÁT területéről a nem kívánt látogatókat.
Majd az ő kutyája fog a saját portáján rettegni miattad....
Csak egy kérdés. Mi van a házirendben a közös területek használatát illetően?
Mert gyanítom, hogy te jogtalanul sajátítottad ki a ház közös területét macskaszaratónak.
Amúgy meg csak abból indulj ki, hogy te mit tennél, ha szomszédod is azt csinálná amit te, tehát a kutyáját vagy a kígyóját a folyosón lévő alomban kakiltatná, és bármikor kijárkálhatna oda, ráadásul a te lábtörlődet használná pihenőhelynek.
Mellesleg megjegyzem, hogy nagyon sokan útálják a macskaszagot, és sok ember allergiás is rá.
De gondolom te rájuk sem lennél tekintettel.
“ Egyébként meg de, bent is takarítanom kell mindig, ha épp beteszem, mert valamiért senki nincs otthon, és kikaparják az almot.”
Nézd csak mit lehet kapni:
Az ilyen csökkent értelmi képességű kreténekkel mint a kérdező nem lehet szépen kommunikálni, főleg érvelni (és nem érdekel ha lepontoz bárki is a megnevezésért, sajnos az ő szintjükre kell lemenni).
Én a szomszéd helyében a közös képviselőhöz mentem volna és megmondtam volna neki ha nem rendezi le a drága macskás szomszédokat akkor feljelentem a közösséget a tűzvédelmi szabályok megsértéséért, aztán engem nem érdekel, hogy a több százezres bírságot kin vasalja be, lehetőleg a kedves szomszéddal.
Én most olvastam ezt a kérdést.
Zseniális. :D :D
Kérdező, hatalmas szerencséd hogy nem az én szomszédom vagy mert már megruháztalak volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!