Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A szembe szomszédom folyton...

A szembe szomszédom folyton beecetezi a lábtörlőjét! A cicáim pedig nagyon nem szeretik a szagát! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A kutyája fél a macskámtól, pedig ő csak a kölykeit védi. Ezért macskariasztónak használja az ecetet a lábtörlőjén! A macskáim alig mernek kimenni a folyosóra, mert annyira erős, tömény! Ez már nem állapot, idebent nincs elég helyük.
2019. nov. 6. 08:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 qkker1 ***** válasza:
73%
Körfolyosós házban laktam két kutyával, rájuk csak egyszer fújt volna a macskád a folyosón, utána nem lett volna macskagond! Kát jólmegtermet németjuhász, még pórázon is "meggyőzte" volna a macskádat.
2019. nov. 7. 10:08
 82/88 anonim ***** válasza:
100%

Vidd be a macskáidat, meg talán ivartalanítsd őket. A szomszéd jogosan tartja távol a SAJÁT területéről a nem kívánt látogatókat.

Majd az ő kutyája fog a saját portáján rettegni miattad....

2019. nov. 7. 20:07
 83/88 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kérdés. Mi van a házirendben a közös területek használatát illetően?

Mert gyanítom, hogy te jogtalanul sajátítottad ki a ház közös területét macskaszaratónak.

Amúgy meg csak abból indulj ki, hogy te mit tennél, ha szomszédod is azt csinálná amit te, tehát a kutyáját vagy a kígyóját a folyosón lévő alomban kakiltatná, és bármikor kijárkálhatna oda, ráadásul a te lábtörlődet használná pihenőhelynek.

2019. nov. 8. 14:52
 84/88 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg megjegyzem, hogy nagyon sokan útálják a macskaszagot, és sok ember allergiás is rá.

De gondolom te rájuk sem lennél tekintettel.

2019. nov. 8. 14:55
 85/88 anonim ***** válasza:
100%

“ Egyébként meg de, bent is takarítanom kell mindig, ha épp beteszem, mert valamiért senki nincs otthon, és kikaparják az almot.”

Nézd csak mit lehet kapni:

[link]

2019. nov. 9. 05:04
 86/88 anonim válasza:
100%

Az ilyen csökkent értelmi képességű kreténekkel mint a kérdező nem lehet szépen kommunikálni, főleg érvelni (és nem érdekel ha lepontoz bárki is a megnevezésért, sajnos az ő szintjükre kell lemenni).

Én a szomszéd helyében a közös képviselőhöz mentem volna és megmondtam volna neki ha nem rendezi le a drága macskás szomszédokat akkor feljelentem a közösséget a tűzvédelmi szabályok megsértéséért, aztán engem nem érdekel, hogy a több százezres bírságot kin vasalja be, lehetőleg a kedves szomszéddal.

2019. nov. 10. 08:57
 87/88 anonim ***** válasza:
100%
Talán épp ezért ecetezi be!
2019. nov. 18. 22:35
 88/88 anonim válasza:
100%

Én most olvastam ezt a kérdést.

Zseniális. :D :D

Kérdező, hatalmas szerencséd hogy nem az én szomszédom vagy mert már megruháztalak volna. :D

2020. máj. 20. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!