A szomszédom (akivel jóban vagyok) megkért, hogy vigyem el messzire a két cicáját?
Mondd meg neki hogy oké elviszed a macsekokat de helyette mondjuk elviszed őket egy menhelyre
Hátha beválik?
"Az ilyeneket kötném hozzá egy szekérhez és húznám végig a városon."
Igazi humanitárius. XD Facepalm.
Én elhoznám tőle a cicákat, hazavinném és lefotóznám őket és próbálnék nekik gazdit keresni.
Olyannak adnám oda, akinek alap, hogy ivartalanítja őket és jól lesznek tartva.
A szomszédodra nehéz szavakat találni, elég nagy baj, hogy ilyen emberek vannak. Akik az állatokkal így bánnak, azok az emberekkel is, higyjétek el..
Sokat elárul az emberről az, hogy a nála gyengébb, magatehetetlen emberekkel, állatokkal hogyan bánik.
Aki képes lenne sorsukra hagyni a macskáit, ráadásul télen, amikor kb a biztos halál várja rájuk, az borzalmas ember...
Én elbeszélgetnék vele , amikor elhoznám a macskákat, hogyha mégegyszer bármilyen állatot mer tartani, akkor feljelentem és akár erőszakkal elveszem tőle az állatokat.
Az ilyen tartson szobanövényt és porcicát a sarokban. Ne szórakozzon élőlényekkel.
Egy állat is megérzi, ha nem kívánatos és folyamatosan új gazdái vannak, mindig lepasszolják.
A cicák még életben vannak ??
mert ilyen után az jön általában, hogy bezacskózom őket és kiviszem a szántóföldre, vagy falnak csapom és úgy zacskózom be őket majd viszem a szántóföldre ...
ezek olyan kérések hogy vidd a pic.s.ába a macskát fas.z.omnak sem kell ,
ha tudod vidd el őket menhelyre, hidd el megéri, már csak a tudat is, ne száradjon a lelkeden szerencsétlenek halála..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!