A szomszédom végleg kidobta a perzsa macskáját, tudok neki segiteni?
Figyelt kérdés
Röviden: a szomszédomban lakott egy pár ahol a nőnek volt egy perzsája. Szétmentek és a nő itt hagyta a cicust, azóta szegény állandóan száműzve van kintre. Nekem is van egy cicám(street mix), mindketten ivartalanitott kandúrok, de sokat bandáznak együtt. Szomszédnak új nője van és lett egy kisbaba is, azóta a cica csak kint van :// Elég ápolatlanul néz is ki a hosszú szőre miatt. Nem engedni magát felvenni nekem, csak simogatást meg dörgölőzést, tápot elfogadja, előtérbe is bejött télen amikor nagyon hideg volt(az enyém többet van bent mint kint). Szóltam már a szomszédnak hogy mi lesz a cicóval de kitérő választ adott. Nálunk elférne, de nem tudom milyen következményei lennének ha befogadnám...(a szomszédom rendőr), de nagyon sajnálom a macsekot2017. aug. 27. 11:53
1/4 anonim válasza:
Úgy tűnik,hogy a cica már eldöntötte,hogy te leszel gazdija.A szomszéd meg,ha nem foglalkozik vele,akkor szerintem csak örülne,hogy nem lesz vele gondja.Feljelenteni biztos nem fog,hogy gondozod helyette a cicát.Esetleg beszéld meg vele,hogy szívesen magadhoz vennéd.
2/4 anonim válasza:
Hát figyelj.Ha télen a minusz fokba kiengedi és kint is hagyja+nem ad neki kaját akkor szerintem nyugodtan magadhoz veheted ha akarod.Nem tudom hogy ez âllatkínzásnak minősül,de szerintem ez már olyasmi.
3/4 anonim válasza:
Szerintem elmondhatod a szomszédnak, hogy a macska szeret sok időt tölteni nálad, és szívesen gondját viselnéd, ha nincs ellene kifogása. Mindenki jobban jár, leginkább szegény cica.
4/4 anonim válasza:
nyugodtan vedd magadhoz. :) Ha az igazi gazdája nem viseli a gondját, kidobta, akkor olyan, mintha a cicának nem lenne gazdija (szerintem). szóval nyugodtan tartsd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!