51Barcelona kérdése:
Milyen messzire csavarog ekl egy ereje teljében levő kandúr a párzás kedvéért?
Figyelt kérdés
kabdur,2017. márc. 4. 08:19
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem akár 20 Km -re is, de ezt csak én valószínűsítem miután elég nagy a tét.
2017. márc. 4. 08:39
3/6 anonim válasza:
Szerintem simán. Nekem volt, hogy egy hétre is eltűnt és csontsoványan jött haza. Ma biztos lenne benne chip, de lehet, hogy még nyomkövetős nyakörvet is kapna, mert halálra aggódtam magam annak idején...
4/6 anonim válasza:
Igen, nagy. Akár az élete is lehet. Akkor miért nem ivartalaníttattad?
5/6 anonim válasza:
Az sok. Nézték már gps-el a macskák mozgását, önmagában megtehet egy nap alatt 20km-t de a lakhelyétől mérve nem fog 20km-t megtenni. Az oda vissza 40km légvonalban, terepen, számolva egy emberi 5km/h sétatempóval az tisztán 8 óra gyaloglást. Érezhetően túl sok.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem egy nap alatt értette a kérdező, hanem, hogy milyen messze sodródhat. Nálunk vigyáztak egy cicára, még nagymamám elutazott, a macska meg kiszökött és a város másik végéből hazament.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!