Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A szembe szomszédom folyton...

A szembe szomszédom folyton beecetezi a lábtörlőjét! A cicáim pedig nagyon nem szeretik a szagát! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A kutyája fél a macskámtól, pedig ő csak a kölykeit védi. Ezért macskariasztónak használja az ecetet a lábtörlőjén! A macskáim alig mernek kimenni a folyosóra, mert annyira erős, tömény! Ez már nem állapot, idebent nincs elég helyük.
2019. nov. 6. 08:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező,

Létezik olyan, hogy szomszédjog. Ha a szomszédod viselkedése eldurvul veled szemben, vagy a macskádnak baja lesz, akkor jelentsd fel a helyi önkormányzatnál vagy a rendőrságen - ahova épp most tartozik.

2019. nov. 6. 09:26
 12/88 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy már a szomszédod is panaszkodott rád.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..

2019. nov. 6. 09:34
 13/88 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem sem való az állat a folyosóra. De vajon akik most szapulják a kérdezőt, hogy a macskáját tartsa bent a lakásban, ugyanezt mondjátok a kutyásokra is? Mert engem meg pl a kutyás szomszédok zavarnak és nem tartják a büdös dögjeiket a lakásban. Vagy a kutya az szent, mint látom?
2019. nov. 6. 09:38
 14/88 anonim ***** válasza:
100%

13, ha a kérdező pórázt tenne a macskára és levinné akárhova, az nyilván a szomszédot sem zavarná, de a macska a folyosón éli az életét, nyilván a kölykeivel együtt (különben nem emelné ki a kérdező, hogy cukika csak az anyaszerepben agresszív).

Azért az, hogy kibszom a szarodát a folyosóra, szagolja helyettem az összes szomszéd, meg akkor már az összes macskám is a folyosón éli az életét, az nem ugyanaz, hogy napi kétszer három percet eltöltök a lépcsőházban a kutyával, amíg fel-le érünk.

Mondom ezt úgy, hogy amúgy macskám van, kettő.

2019. nov. 6. 09:54
 15/88 anonim ***** válasza:
100%

#13 A kutya tudtommal nem tud teleportálni, és nem túl praktikus az ablakon keresztül kihajítani, így marad az a lehetőség, hogy a folyosón végigsétálva viszi le sétáltatni.

Amit egy becsületes gazdi naponta többször is elvégez.

Szóval ja. A macskának viszont semmi oka kint "lakni"

2019. nov. 6. 10:11
 16/88 anonim ***** válasza:
98%
Ott a szomszéd oldala is. Te kvázi kiköltöztetted a macskákat a folyósóra, amit saját területként kezelnek és betolakodónak tekintik a szomszéd kutyáját, aki teljesen jogosan akar ott közlekedni. A macskák vannak közös területen és nem a kutya az, aki zavarja a kedélyeket, hanem a területfoglaló macskák és te. Inkább oldd meg máshogy, mert ezért simán szólhat a házmesternek is, hisz 4 lakás ajtaja nyílik oda. Ha a 3 másikban 6 kutya lenne és mind ecetezné a lábtörlőt, ugatná egész nap az állataidat, akkor is te lennél a hibás.
2019. nov. 6. 10:21
 17/88 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igazad van kerdezo, beszelj a szomszeddal. Enbbocsanatot kernek, illedelmessegbol, higy a cicam zavarja a kutyat, csak hogy szotertsek vele. Mondd el neki ki a bajod es probaljatok az allatokat osszeboronalni sztem nem lehetetlen, adhatok nekik kizos jatekot vagy kutyafogkefet, kajat, nemtudom. :)
2019. nov. 6. 10:32
 18/88 anonim ***** válasza:
96%
Te macskát szaporítasz a lakásodban, majd mivel nincs ott elég hely nekik, ezért berendezkedsz a folyosóra, odateszed az alomtálcájukat is. És még ezek után te vagy felfuvalkodva, hogy ecetezi a szomszéd a lábtörlőjét. Te meg az ő folyosóján élsz már lassan. Gondold már végig.. Az alomtálcát más orra alá rakni nettó bunkóság. Addig örülj, ameddig csak ecetezi a lábtörlőjét. Állatbarát vagyok, van kutya és macska is, de normális módon tartva, nem a folyosón és a szomszéd szájában.. Téged még én is piszkálnálak az állattartási dolgaid miatt,pedig nagyon türelmes vagyok és nagyon szeretem az állatokat.
2019. nov. 6. 10:34
 19/88 A kérdező kommentje:
A kutyának van lehetősége kimenni, de a cicáknak nincs és különben is nagy ez a folyosó, bőven elférnek. Egy cica meg senkit nem zavar, és ők is azért fújnak rá, mert félnek a kutyától, ennyi erővel én is szólhatnék, amiért ijesztegeti a kutyája a cicáimat, múltkor is úgy ugrottak ki alomhasználat közben, hogy takaríthattam mindent, mert pont akkor jöttek ki a kutyával.
2019. nov. 6. 10:35
 20/88 anonim ***** válasza:
100%
Vidd be az almot, és akkor nem rugdalják szét ijedtükben :)
2019. nov. 6. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!