A szembe szomszédom folyton beecetezi a lábtörlőjét! A
cicáim pedig nagyon nem szeretik a szagát! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A kutyája fél a macskámtól, pedig ő csak a kölykeit védi. Ezért macskariasztónak használja az ecetet a lábtörlőjén! A macskáim alig mernek kimenni a folyosóra, mert annyira erős, tömény! Ez már nem állapot, idebent nincs elég helyük.
Jó, akkor én meg a macskavadász terrieremet költöztetném ki a folyosóra, mert ott jobban elfér az ágyikója.
Ja, hogy irtja a macskákat?
Te bajod, az én folyosómon azt csinálok, amit akarok.
...látod, mi a problémája a szomszédnak? Pedig az ő esete sokkal "lightosabb", nála csak a macskád bosszantja a kutyát, amit ő megoldott.
2019. nov. 6. 11:14
32/88 anonim válasza:
Én már régen feljelentettelek volna az biztos.
2019. nov. 6. 11:15
33/88 anonim válasza:
A szomszéd is kénytelen elviselni a macskáidnak a szar.át, te is viseld el, hogy ő meg ecetezi a lábtörlőjét. Ez van, ha nem tetszik, akkor így jártál.
Nekem is van macskám, akit imádok, de csak annyit tartok, amennyi elfér, és nem frusztrálok vele másokat.
2019. nov. 6. 11:30
34/88 anonim válasza:
A szomszéd lakásának mérete hogy jött ide kérdező? Azért mert a te lakásod kicsi, úgy gondolod, jogod van a folyosón rendezkedni?
Addig örülj, ameddig ilyen türelmes a szomszédod,és nem lép fel komolyabban a te önkényes kis világod ellen. Nem veszed észre, hogy a legtöbben ugyanazt írják?
Amúgy zsiráfot nem akarsz tartani? Egy kisebb példány még biztosan elférne a folyosón.
2019. nov. 6. 11:52
35/88 anonim válasza:
És ha én odaszarok a lábtörlődre, mert ott esik jól? Én folyosóm is.
2019. nov. 6. 11:56
36/88 anonim válasza:
😀😀😀
Akkor már a kérdező ecetezné a saját lábtörlőjét, hogy téged távoltartson. 😀
2019. nov. 6. 12:02
37/88 anonim válasza:
#36 Nem, a macskák miatt :D
2019. nov. 6. 12:04
38/88 anonim válasza:
Jezusom az a masik kerdest tenyleg a szomszed irta???😅😅☺️☺️😅😅☺️😅🤪🤪😆😆
2019. nov. 6. 12:10
39/88 anonim válasza:
A szüleim lépcsőházában egy időszakban lopták a lábtörlőket (nem tudom, kinek kellhettek...), a legújabb szomszédjuk rendszeresen lakáson kívül tart egy pár cipőt, megjegyeztem a szüleimnek, hogy egyszer valaki elviszi. A lépcsőház nem a lakók tulajdona, úgyhogy nem ajánlott úgy kezelni. Egy lábtörlőért még nem kár, meg azt azért a legtöbb ember normálisnak tekinti, de ha valaki már elkezd kiköltözni, az nem jogos, a menekülési útvonalat eleve szabadon kell hagyni, amiatt is akadnak problémák, hogy egyes lakók kint tartják a nagy cserepes növényeket a lépcsőfordulókban (nálunk szerencsére nem, mert nincs ablak, nem kapnának elég fényt, de például a szüleim lépcsőházában van ilyen). Semmi keresnivalója a macskaalomnak a közös folyosón.
2019. nov. 6. 12:25
40/88 anonim válasza:
Ha igen, akkor az elég durva.. Amiket ott felsorolt, hogy mi van a folyosón.. Agyam eldobom néha, hogy milyen emberek vannak,mint az itt kérdező is.. A folyosó csak addig közös, míg ő ott él a macskával, meg ott szaratja szerencsétlent, de ha már a szomszéd jár-kel a folyosón, akkor már a cica zaklatva van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!