A szembe szomszédom folyton beecetezi a lábtörlőjét! A cicáim pedig nagyon nem szeretik a szagát! Mit tehetnék?
Szerintem ez kamu. Kiírta a szomszéd szemszögéből is ugyanezt és kíváncsi, hogy kit szapulnak majd a válaszolók.
Egyébként nekem 2 benti macskám van, tehát macskabarát (is) vagyok. De ha a közös folyosónkra sz.ratnád a macskát, akkor biztos beönteném az ablakodon az almot, ha meg pofáznál miatta, akkor még nyakon is b..sználak.
Egy ilyen agynélkülinek hiába írod az ivartalanítást.Azt se tudja mit jelent.Ő csak a felesleges szaporításhoz ért. Tudja,hogy nincs hely bent 10 macskának, de azért hagyja szaporodni a szerencsétlen állatot.
Jól teszi.Te nem vagy 100-as az biztos. Szerencséd,hogy eddig csak ennyit tett,én már tuti feljelentettelek volna.
Arról nem beszélve,hogy ha nincs elég helyük akkor az állatkínzás is. Rossz gazda és rossz szomszéd vagy.
Kérdező!
Ha a lakásod méretére hivatkozva tartod a macskaalmot a közös folyosón, javaslom, költöztesd ki a te WC-det is, máris nagyobb lesz lakásod.
Helyére még tán az alom is elfér, aztán a szomszédod sem ecetez.
Nem 10 van, csak 4, amiből 3 kölyök!
És már gazdi keresők, csak hát nem jön értük senki, ezért valószínűleg itt maradnak.
Milyen meglepő, hogy senkinek nem kell három random sarki koktél. Nahàt, sosem gondoltam volna...
Hmmmm... lehet ezért tépi a száját az összes idióta állatvédő a felesleges szaporulatokkal???
Az ugye megvan, hogy ha legalább egy kandúr is van a kölykök között, akkor jövő ilyenkor már 14 macskád lesz? Akkor mihez kezdesz? Beköltözöl a szomszéd lakásába is, mert az nagyobb?
Tehát 4 macskát engedsz szabadon a folyosón, ami annak a galád szomszédnak nem tetszik.. Aha.
Kérdező, neked nem való állat. Tarts inkább virágot. Mittudjamén, csak több állatot ne. Szerinted a macskáid nem stresszelnek a kutya miatt? Csak ott tudnak "ügyintézni", ahol a kutya bármikor feltűnhet. Ez szerinted normális? És az normális, hogy a folyosó többi lakójára rátukmálod a macskákat meg az almot? Neked tetszene, ha a folyosón a többi lakó állata(lehetne kutya, vadászgörény,kígyó, csak hogy a macskáid számára veszélyes fajokat említsem..)mászkálna kedve szerint? Vagy akkor már te felháborodnál? Minden egyes kommenteddel erősíted a gyanakvást bennem, hogy nem vagy komplett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!