186 cm-es lovasnak hucul ló?
Hát az az előnye meglenne, hogy ha nagyon megindul, le tudod szorítani a sarkad a földre, hogy fékezd :D
Viccen kívül, ez igen kicsi neked. Meg el sem érnéd rendesen a lábaddal, hogy korrekt segítséget adj neki. Inkább a 170 magasak közül nézegess.
Próbáld ki a lovat. Nem lehetetlen, hogy jó lesz, főleg egy szélesebb, testesebb hucul, sokat "felvesz" a széles hát, ha érted, mit akarok mondani.
Nekem a telivérem egy vékony felépítésű ló, és kollégám hafiján, ami ha egymás mellé állítod a két lovat, 15 centivel alacsonyabb az enyémnél, ugyanaddig ért le a lábam, mint a saját telivéremen.
Az viszont emberfüggő, hogy így mennyire lesz neked a ló kényelmes (nekem, mikor felültem, azt mondtam, de király, de egy óra múlva már azt néztem, mikor szállhatnék le végre... tehát ne csak felülj-leszállj), tehát csak azt tudom ismételni, hogy a magasabb, testesebb huculok között keresgélj, és próbáld ki. De szerintem ne zárd ki eleve a hucult, mert nagyon jó kis lovak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!