Csak az írjon, aki tud lovagolni. Mennyi ideig tartott ezt elérni?
Figyelt kérdés
Tudok lovagolni, mielőtt félreértenétek :) Arra lennék kíváncsi, hogy nektek mennyi ideig tartott megtanulni? Mennyi idő alatt tanultatok meg felnyergelni egy lovat, felszállni rá, lecsutakolni, vágtázni? Mennyi időtök ment rá, míg teljesen jól tudtatok? Csak azért kérdezem emrt én rendkívül gyorsan megtanultam és kíváncsi vagyok hogy csodagyereknek tarthatom-e magam ez miatt. Nem vagyok beképzelt, csak örülnék neki ha valamiben én is jó lennék. Nekem mindezt 2 hét alatt sikerült elérnem, napi 2 óra gyakorlással.2014. máj. 3. 17:57
31/31 anonim válasza:
Az lehetetlen. Olyan ember, aki 20-30 éve lovagol, még annak is szüksége van edzőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!