Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Csak az írjon, aki tud lovagol...

Csak az írjon, aki tud lovagolni. Mennyi ideig tartott ezt elérni?

Figyelt kérdés
Tudok lovagolni, mielőtt félreértenétek :) Arra lennék kíváncsi, hogy nektek mennyi ideig tartott megtanulni? Mennyi idő alatt tanultatok meg felnyergelni egy lovat, felszállni rá, lecsutakolni, vágtázni? Mennyi időtök ment rá, míg teljesen jól tudtatok? Csak azért kérdezem emrt én rendkívül gyorsan megtanultam és kíváncsi vagyok hogy csodagyereknek tarthatom-e magam ez miatt. Nem vagyok beképzelt, csak örülnék neki ha valamiben én is jó lennék. Nekem mindezt 2 hét alatt sikerült elérnem, napi 2 óra gyakorlással.

2014. máj. 3. 17:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne haragudj, de szerintem te pszichotikus hazudozó vagy, azaz orvosra lenne szükséged.

04.26-án még soha nem ültél lovon.

( http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__5612339-hogyan..

2014. máj. 11. 16:44
 22/31 x) ***** válasza:

De szánalmas... elég sz.r életed lehet, ha ide jársz kamu kérdéseket föltenni. És még a válaszokra sem vagy hajlandó normálisan reagálni. De tényleg, legalább a nevedet elrejthetnéd, hogy ne lássuk, hogy pár hete még nagyon más dolgokat kérdeztél és lovagolni se tudtál. :D

Amúgy elmondanám még egyszer, hogy ALÁZAT. Bár gondolom még sose voltál komolyabban lovak közelében (ha csak nem azt az ominózus rajzpályázatot nézzük), de ha egyszer mégis úgy döntesz, hogy lovagolni akarsz, akkor vegyél vissza az arcodból, mert szarra se fogod vinni.

2014. máj. 11. 18:36
 23/31 anonim ***** válasza:

A véleményemet nem írom le,csak a kérdésedre válaszolok.Ugyanazt godnolom mint a tobbiek,de ez mellékes.

Nekem 4 évig tartott heti 3 lovaglással hogy megtanuljak ugy lovagolni,hogy mikemehetk bárhová terepre,akár egész naposra,és tudok mindhárom jármódban szépen ulni és nem szaggatni a száját,hanem finoman bánni vele.Már nagyon nehezn tudn ledobni egy vadabb ló,számtaanszor elfutottak lovak már velem terepen,soha nem estem ilyenkor,csupán az arénában kezdo koromban.De akkor 8 szor is.

Még mindig tanulok és még legalább 10 évig kell majd tanulnom hogy "profi" legyek.Szóval kérlek nem mondd h tudsz lovagolni mert ez cska a te kis EGO-d szuleménye,nem tudsz te semmit a lovakról.És gyakorolhatnál egy kis alázatot.

15/L

2014. máj. 12. 21:33
 24/31 anonim ***** válasza:
Hamar díjugrató lettél, valamit írhatnál az eredményeidről, milyen versenyszámban indulsz, milyen eredményeid vannak?
2014. máj. 13. 10:27
 25/31 anonim ***** válasza:

"10 éve díjugratok" hány éves vagy tizenkettő?

Aki ilyen kérdéseket tesz fel és ilyen reagálásai vannak, még lovon sem ült. Pár nappal ezelőtt még csak álmodtad, hogy lovagoltál, most már díjugratsz tíz éve. Azon kívül, hogy notórius hazudozó vagy valami pszichés gondod is van. Javaslom hogy kezeltesd magad mielőtt teljesen elhatalmasodik rajtad!

2014. máj. 13. 10:37
 26/31 anonim ***** válasza:

Egy videót azért csak tegyél már fel, légyszíves! No meg ha 10 éves versenytapasztalatod van, csak hallottunk rólad egyet-kettőt, nem gondolod?

Amúgy, röhejes, hogy mennyire nem tűnnek fel a triviális "egybeesések" az írásaidban. Egyszer még nem ültél lovon, csak álmodban vágtattál, utána, nem telik el két hét se, de neked valamilyen csoda folytán két hét alatt sikerült felépítened a kezdő karrieredet. Nem tudom hogy tisztában vagy-e vele, de amikor álmodban "lovagolsz" azt azért csak nem illik beleszámítani a "lovasóráidba". A végén már azt fogod írni, hogy közvélemény-kutatást tartasz arról, hogy hány ember tudna 120-at ugrani két hét alatt, nulla háttértudással.

Amúgy, izgatottan várom/várjuk a következő válaszodat, tényleg kíváncsi vagyok hogy milyen eredményeid vannak és milyen lóval versenyzel ;)

2014. máj. 13. 19:56
 27/31 A kérdező kommentje:
Nem hazudozó vagyok, hanem a barátnőmmel használom ezt az oldalt, csak azért írunk mind ketten, nem akartam hogy kettő fiók is függőbemn legyen, mindegy is. Amúgy meg most azért mert 10 éve tanulok, azért miért kéne híresnek lennem, hogy ismerejetek? Nem lehet videót tölteni próbáltam. Meg amúgy is, most azért nem mennék ki csak azért hogy egy videót készítsek, aminek semmi értelme, mert mem is ismertek, nem égetem le magam.
2014. máj. 13. 20:44
 28/31 anonim ***** válasza:

Es ugyan mi a feneert irsz a "baratnod" altal kiirt kerdeshez? :'D Azt irtad hogy 10 eve vagy dijugrato, ami azt jelenti, hogy versenyzel is. Es az edzod szerint profi vagy? Max "tehetseges vagy", max "sokat fejlodtel az utobbi idoben". De s o h a nem leszel "profi", hiszen akkor mi az edzod? Az isten? Es hol van az hogy egy lovas mindig fejlodik??

Nem olyan nagy hubelebanc felvarazsolni a netre egy videot, hidd el. Aki akar, az tud, aki nem, az meg... ;)

2014. máj. 13. 21:30
 29/31 anonim ***** válasza:
"10 éve tanulok" Mit?, hogy lovagolni nem az biztos! Halvány gőzöd nincs a versenyzésről, ez még egymagában nem lenne baj, sajnos számolni sem tudsz!!!! Az aktív versenyzés előtt illik legalább két évet lovagolni! (persze egy csodagyerek az egészen más) Tízéves kor előtt nem versenyezhetsz! Tehát most legalább húsz-huszonkét éves vagy! Ha tényleg ennyi idős vagy, ami kizárt, akkor nagyon ostoba vagy! Most már magad sem tudod, hogy miket írtál le, teljesen belegubancolódsz a saját ellentmondásaidba!! Valójában egy tudatlan, primitív, sajnálatraméltó, notórius hazudozó vagy! Egyébként a kérdéseid és a reagálásaid is elárulják, hogy mennyire tudatlan vagy a lovassportban. Tíz év díjugratás után biztos, hogy vannak eseményeid! Legalább néhányat közölhetnél, milyen kategóriában milyen versenyszámokban sikerült eredményeket elérned, ezzel a sok szkeptikust is megtudnál győzni! Többen javasolták, hogy fordulj orvoshoz, érdemes lenne megszívlelned a javaslatot, mielőtt késő lenne!
2014. máj. 15. 19:41
 30/31 anonim válasza:

A megtanulás alatt ezt értem: versenybiztos lovas,ha a ló hisztizik alatta akkor megoldja,minden jármódban biztosan ül,a hajlitásokat tudja,eléri hogy a ló laza legyen.

A legtöbb tanítványomnak ez kb.3év alatt sikerül,heti 2óra lovaglással. :)

2014. máj. 17. 08:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!