Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért? Végem van.14/l

Miért? Végem van.14/l

Figyelt kérdés

Minden egyes nap, sírok.

Azért a ló témába irok, mert a lovak miatt sírok.

Lovagolok, minden héten egyszer.

A 2. szomszédban van egy ló, és azért sírok minden nap hogy átmennyek oda megnézni, de anyuék nem jönnek velem.

Én meg nem tudok egy idős bácsival beszélgetni. Az meg milyen már hogy átmegyek, megsimogatom a lovat és kijövök. és ennyi. ez igy gáz. legalább ameddig én nézném a lovat akkor apum van anyum beszélgetne a bácsival. De nem bírom már, minden nap sírok. ez már nem normális. meg amugy is mostanában mindig ilyen érzékeny vagyok.de nem tudom miért. 14/l

ui: csak erre az egy alkalomra kértem a szüleim hogy vmelyik jöjjön át velem.utána már mikor lesz több alkalom is hogy átmehetnék segíteni a bácsinak, akkor már nem kell velem jönniük..pfuuuu...

segítsetek pls.

Lehet többen nem értitek, de légyszi normális választ kérnék, ha lehet.

2012. máj. 9. 14:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

:))

Köszönöm szépen mindenkinek, igen kicsit visszahúzódó vagyok, de csak először :) utána már nem annyira :D

2012. máj. 9. 14:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Óó...Ne aggódj,ez az érzékenység most a korod miatt van,ilyenkor nagyon sokat változik az ember.Miért nem kísérnek át a szüleid,sok a dolguk,esetleg nem szimpatizálnak a bácsival?Lehet ha tudjuk az okát,miért nem akarnak átkísérni,tudunk segíteni!
2012. máj. 9. 14:44
 13/19 anonim ***** válasza:
11%

Most komolyan ezért bőgsz minden nap?

Gondolom azért nem akarnak a szüleid átmenni, mert nem akarnak beszélgetni a bácsival, nekik sincs témájuk vele, még annyi se, mint neked lenne.

Esetleg arra kérd meg anyukádat vagy apukádat, hogy kísérjen el a kapuig meg váltson pár szót a bácsival, hogy miért is vagy ott, de ezt te is elmondhatod.

Csöngess be, mondd meg, hogy te szereted a lovakat, szeretnéd megnézni az övét, esetleg egy kis csemegét adnál neki, segítenél az istállóban. Szerintem nem enne meg a bácsi, meg kérdezgetheted a lovakról, ha jó fej lehet sztorizgat is neked és egyből van beszédtéma. Ha jól kijöttök, akkor lehet máskor is mehetsz.

Most komolyan ezen dilemmázol? Miért kéne neked oda díszkíséret? Ha meg gyanús lesz a bácsi, hogy elkezd neked udvarolni, akkor otthagyod és többet nem mész, na meg szólsz a szüleidnek is.

Ennyi.

Mások a te korodban olyan ultrafelnőttnek, meg önállónak hiszik magukat, te meg a szomszédba sem vagy képes becsöngetni, hogy megkérdezz valamit.

Önállósodni kéne kicsit, nem azt várni, hogy mások töröljék ki még a fenekedet is.

Nem bántani akarlak, de egy olyan dolgon problémázol napok óta, meg sírsz miatta, amiért kb egy 6évesnek kéne.

2012. máj. 9. 14:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Már hogyne lenned közös téma.. lovak:). Bekopogsz, megmondod, hogy nagyon szereted a lovakat, és szívesen segítenél egy kicsit körülöttük. Ha nem egy mogorva vénember, biztos örülni fog:).
2012. máj. 9. 14:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Átmész.. és megkérdezed mondjuk hogy mi a ló neve mennyi idős ilyesmiket.

Aztán meg ejtheted hogy szívesen átmennél segíteni meg hogy nyugodtan szóljon, ha bármit tudnál neki segíteni.

Én az idősekkel is ugyanúgy tudok beszélgetni mint a korombeliekkel. ;)

14/l

2012. máj. 9. 16:17
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. máj. 9. 17:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Más a probléma egy 14 évesnek, és más egy huszonpár évesnek.

Kedves kérdező, ha a szüleid nem mennek át veled, akkor kérd meg az egyik barátnődet. Az is egy megoldás, ha legalább minden másnap mentek át, mintsem egyik nap sem. Anyukádék biztos fáradtak, vagy más dolguk van, és azért nem mennek át veled. Nagyszüleidet is megkérheted, vagy te egyedül is boldogulni fogsz. Ha nem tudsz témát, akkor beszélj csak egyszerűen a lovakról. Kérdezz róla!

2012. máj. 9. 18:13
 18/19 A kérdező kommentje:

éés átmenteeem :)))))))))))))))))))))

annyira jóó volt :) köszönöööm nekteeek.:)

pénteken lovagolhatok rajta :) szőrén:)

gyönyörű a ló : sodrott, szürke, csődör, herélt :) és nagyon bújós :) én szelííd.:)

2012. máj. 9. 20:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Na ugye? nem is volt olyan nehéz. :)

Jó pacizást. ;)

2012. máj. 10. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!