ELÉG! Végem van. Segítesz?
sziasztok!
elkezdtem fogyózni,elég szépen ment nem koplaltam tornáztam mindent jól csináltam... :) DE MOST!
hirtelen elkezdtem hízni nem tudom miért... feljött kész:S
és ha most változtatnék??
hétfőtől kondi terem és 1200 kalória helyett 1000 kalória? lehet h így megint beindulna a fogyás,és nem híznék?? nem tudom h már mit tehetnék :// köszönöm a segítséget! helo : )
Cic ne a kalóriákat nézd! erről itt okoskodtam egy csomót:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__23..
A ckal sázmolás iránymutatónak jó de másra nem,lehet hogy az 1200 kalóriád mégiscsak koplalás, ha pici vagy és minőségre tökéletesen ettél- normális adag szénhidrátot és fehérjét- akkor talán nem az.
drága,te még magadat is becsapod
ugyanis ,ha tényleg csak 1200 kalokat ennél naponta,akkor tuti,hogy nem híznál,valszeg amit te 1200-nak hiszel,az valójában inkább 2400
A test zsír fajsúlya kicsi.Ha látod,hogy fogysz és szoba mérleg nem mutat fogyást,,az nem jeleni,hogy nem megy le semmi.
Amúgy én észre vette,.hogy a szoba mérleg a rugók miatt párás időbe nem úgy mérnek. Több szokott lenni.
Kérdező!
mi is pontosan a probléma?
annyi, hogy a mérleg nem az elvárásaidnak megfelelően áll? bakter, majd átszerelem a mérleged.. gondolom nem vagy annyia /***/ hogy csak a tömegedet figyeld. hogy változik a testzsír arányod?
tömeged függ pillanatnyi víztartalomtól, nőknél hormonális változásoktól, menzesztől.. sok mindentől. de akár még a Hold állása is befolyásolhatja a súlyodat, mert gravitációs hatásai vannak, tömeget pedig a súlyod alapján mérsz. tehát.. egy másik kérdezőnek azt írnám, ne legyen idióta, neked csak annyit, hogy csak okosan!
tudok számolni!!!! 1200 kcal-t eszek.
rengeteg fehérje... eszek szénhidrátot zsírt és fehérjét... 1200 kcal!!! és nem a mérleg -.- nem kell rögtön a mérlegre gondolni.. nem hanem lement a hasam a combom és most hirtelen vissza jött. így néz ki egy átlagos étrendem
reggeli: 2 szelet tk kenyér,vaj,sonka,paradicsom,uborka
vagy 2 tojásból rántotta kenyér paradicsom uborka
tízórai: nem mindig eszek de ha eszek akkor gyümölcs puff rizs vagy tk keksz...
ebéd: hát suliba kajálós vagyok de ami nagyon hízlal azt enm eszem meg de akármi is van nagyon keveset eszek belőle
uzsi: itt egy 100% narancslé meg egy tk kifli mert járok táncra
vacsi: hát mikor mi....
azt hiszem ez nem koplalás... és mindig 1200-1300 kcal-t eszem... szóval nem tudom mit tehetnék már.. de nem mérem magam mérleggel. csak havi 1x. de látom hogy már megint kicsik rám a pólók meg a gatyák!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!