Miért zabálok állandóan? Nappal még elvagyok, de este nekiesek a hűtőnek és végem.
Az édességet el tudom kerülni, de a kenyeret vagy a különböző húsokat, tésztákat sajnos nem bírom ki. A hal látványától bezzeg rosszul vagyok...
Esélyem sincs hogy lefogyjak, mert semmi normális kaját nem eszek...
Csak én vagyok ilyen nyomorult?
Üdv a klubban sorstárs :)
Hasonlóan vagyok én is,de én mindig édességet,vagy friss gyümölcsöt ennék.Most pé.:cseresznyét akarok egy tállal bezabálni.Ez lehetetlen,ezért eszek csokit
én is ilyen voltam nagyon is, volt, hogy lefekvés előtt kiadós vacsi után még lement 2-3 szenya is:S
eleinte akaraterő kell hozzá én ugy csináltam, hogy odamentem direkt a hűtőhöz, elővettem a finom füstölt husit mélyen beleszagoltam és gyorsan visszatettem mentem lefeküdni vagy a dolgomra
1-2 hét után bele lehet szokni
Szerintem nincs semmi gond...
Anyám is jókat viccelődött vagy sopánkodott emiatt. Épp amilyen kedve volt. Ránk nem hallgatott!
Most a térdén már a sokadik műtétet hajtották végre, a dereka tropára ment, az érrendszerének és a szívének annyi, csak diétás kajákat ehet mert annyira tönkrement a veséje, mája és a hasfalán belül egy háló van beműtve... És a sor hosszú!
Hidd el, egész sokáig "esett neki a hűtőnek" és volt "ilyen nyomorult" mire rájött a saját kárán hogy ez nem vicc!!!
Majd te is rájössz a saját károdon!
Ha van eszed akkor hamarabb, ha nem akkor később és szenvedve!
És hogy nem szépeket és jókat írtam meg hogy csúnya vagyok???
Bakker menjél végig azon amin én mentem anyámmal és majd rájössz hogy kedves kéregetésre nálad sem fog semmi változni!!!
ha majd szenvedsz! majd akkor! De sokaknál még akkor sem...
Én azt csinálom, hogy este beledőlök az ágyamba és lekötöm a figyelmem valahogy (könyv, neten valami játék, egy jó film) és egyszerűen LUSTA vagyok ilyenkor lemenni a konyhába. :D
Ezután elálmosodok és ha nagyon megéheznék (ritkább verzió), akkor erőt veszek magamon és kiszállok az ágyból és melegítek (langyosra) egy kis tejet. Na utána tényleg úgy kidőlök, mint akit fejbe vertek :D
De a legfontosabb igyál RENGETEG vizet. Tudom, hogy ez sablonduma, de ennél nincs fontosabb!
Régen volt, hogy napi fél litert ittam, de ma már 3 liternél kevesebbet sohasem iszom. Csak átállni nehéz, most már szomjas is vagyok, ha nincs meg az adagom :D
Egy edzés után meg minimum meg tudok inni 1 liter fél perc alatt.
Olyan teltségérzetet ad, hogy gyakran ránézek az órára estefele és elcsodálkozok, hogy jé, négy órája ettem utoljára. :)
Nekem ez vált be, hajrá!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!