A nyuszim állandóan úgymond kaparja a forgácsot és minden olyan. Ráadásul este aludni se tudok mert idegesít. Miért csinálja?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 22:29
1/7 anonim válasza:
Ez a nyusziknál teljesen normális. Azzal tudod kiküszöbölni, ha nem csak forgácsot raksz alá, hanem szénát is, így a széna valamennyire meg fogja fogni a forgácsot.
3/7 anonim válasza:
Mekkora helyen lakik? Ha nagyobba teszed, az is segíthet.
4/7 anonim válasza:
"Ásni" próbál, ez náluk teljesen természetes, vannak időszakok, amikor előjön belőlük, aztán egy jó időre lecsillapodik.
Ne használj forgácsot, amúgy is poros, nem tesz jót nekik.
5/7 anonim válasza:
van koptató köve?na nincs vegyetek neki,nem fogja a forgácsot,padlót kaparni,és nem kell levágatni olyan rendszeresen a karmait.meg persza a koptató kő kell is!így nem nőnek túl a fogai.
6/7 salamander válasza:
A nyulak ilyenek, nekünk is volt, el is költöztem miatta. Na jó, nem miatta. :) Használj füldugót, az elég jól tompítja a zajt.
7/7 GImre válasza:
Nekem is volt nyuszim, és nálam is csinálta, ilyenkor elvittem az állatorvoshoz és levágattam a körmét. Ezért csinálja mert így koptatja legalább is próbálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!