Miért? Végem van.14/l
Minden egyes nap, sírok.
Azért a ló témába irok, mert a lovak miatt sírok.
Lovagolok, minden héten egyszer.
A 2. szomszédban van egy ló, és azért sírok minden nap hogy átmennyek oda megnézni, de anyuék nem jönnek velem.
Én meg nem tudok egy idős bácsival beszélgetni. Az meg milyen már hogy átmegyek, megsimogatom a lovat és kijövök. és ennyi. ez igy gáz. legalább ameddig én nézném a lovat akkor apum van anyum beszélgetne a bácsival. De nem bírom már, minden nap sírok. ez már nem normális. meg amugy is mostanában mindig ilyen érzékeny vagyok.de nem tudom miért. 14/l
ui: csak erre az egy alkalomra kértem a szüleim hogy vmelyik jöjjön át velem.utána már mikor lesz több alkalom is hogy átmehetnék segíteni a bácsinak, akkor már nem kell velem jönniük..pfuuuu...
segítsetek pls.
Lehet többen nem értitek, de légyszi normális választ kérnék, ha lehet.
barátnőim annyira nem rajonganak a lovakért.
2.válaszoló : ok.
3. válaszoló : aranyos vagy :) köszönöm :)
majd írok ha van valami :)
Köszönöm aranyosak vagytok. :)
Megpróbálom ;-)
uáu, nem mondodm érdekes problémád van, de pofonegyszerű : átmész, bekopogtatsz, megkérdezed hogy vannak, micsinálnak és aztán pedig megmondod valójában miért mentél oda... ahogy olvatsam szerintem inkább szégyenlős típus vagy :)
u.i. : meglátod lesznek az életben nagyobb problémáid is ennél, és sajnos egyetértek a második kommentelővel, de nem mert piszkálni akarlak.
Szerintem akkoris ez a legjobb megoldás. Csupán 3 mondat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!