Mit csináljak? Végem van.
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem volna egy erős iskolába menni. Még nem volt meg az eredmény, betelefonáltunk és azt mondták, hogy felvettek. Nagyon örültem, elmondtam mindenkinek a jó hírt. Most meg van az ideiglenes sorrend de még az első 30-ba sem vagyok benne (18 embert vesznek fel). Már beszedtem egy csomó gyógyszert és ittam rá hp-t de semmi hatása nincsen. Mitől érezhetném magam jobban?2012. márc. 9. 13:31
1/23 anonim válasza:
Mi az a hp?
Szerintem telefonáljatok megint. Semmi nem lesz. Aki kérdezi megmondod hogy a telefonba rosszat mondtak és te is tök oda voltál, mert bele élted magadat.
2/23 anonim válasza:
Ki fogod heverni. De ne gyógyszerezd be magad, mert attól biztos nem fogod magad jobban érezni.
3/23 anonim válasza:
Gyógyszer+házipálesz nem a legjobb párosítás.... Szerintem beszélj a szüleiddel, mindig van megoldás!
4/23 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy mert én nem megyek sehova hanem egy iskolakerülő hülyegyerek leszek ha sehova nem vagyok jó. Anyát hívtam de kinyomta a telefont. Minek mondják, hogy felvesznek ha nem is???????????????????????????????????????????????????????????????
2012. márc. 9. 13:54
5/23 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá, mert Neked mást mondtak nemrég. Hátha a lista rossz.
Ha viszont tényleg nem vettek fel, nyugodtan elküldheted őket a fenébe, és kezdj keresgélni mást. Ha jó tanuló vagy, akkor mindenhol érvényesülni fogsz!
És ezt a gyógyszer+hp és hasonló hülyeségéeket azonnal felejtsd el! Az életnek még az elején tartasz! Lesz még annyi csalódás az életedben, hogy nem győzöl akkor majd inni meg gyógyszerezni? Idő előtt a föld alatt akarod végezni? Szedd össze magad!
6/23 anonim válasza:
"Ha sehova sem vagy jó"? Azt mondtad, erős iskoláról van szó. Próbálkozz kicsit gyengébbel, nem ezen múlik az életed, hidd el. Aki mást mond, az kamuzik.
7/23 A kérdező kommentje:
Fel is hívom őket és elküldöm a jó büdös francba!!!!!!! Az előbb próbálkoztam de nem volt bennt az igazgató
2012. márc. 9. 14:02
8/23 anonim válasza:
Szerintem ne ebben az állapotodban hívd őket, inkább majd ha "megnyugszol", mondjuk hétfőn.. :) Pénteken egyébként is még a fű se nő.
9/23 A kérdező kommentje:
De nem tudok megnyugodni
2012. márc. 9. 14:24
10/23 anonim válasza:
ez csak az ideiglenes sorrend, a véglegest csak áprilisba fogod megtudni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!