Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Végem van.

Mit csináljak? Végem van.

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem volna egy erős iskolába menni. Még nem volt meg az eredmény, betelefonáltunk és azt mondták, hogy felvettek. Nagyon örültem, elmondtam mindenkinek a jó hírt. Most meg van az ideiglenes sorrend de még az első 30-ba sem vagyok benne (18 embert vesznek fel). Már beszedtem egy csomó gyógyszert és ittam rá hp-t de semmi hatása nincsen. Mitől érezhetném magam jobban?
2012. márc. 9. 13:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a hp?

Szerintem telefonáljatok megint. Semmi nem lesz. Aki kérdezi megmondod hogy a telefonba rosszat mondtak és te is tök oda voltál, mert bele élted magadat.

2012. márc. 9. 13:38
 2/23 anonim válasza:
100%
Ki fogod heverni. De ne gyógyszerezd be magad, mert attól biztos nem fogod magad jobban érezni.
2012. márc. 9. 13:40
 3/23 anonim ***** válasza:
Gyógyszer+házipálesz nem a legjobb párosítás.... Szerintem beszélj a szüleiddel, mindig van megoldás!
2012. márc. 9. 13:40
 4/23 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy mert én nem megyek sehova hanem egy iskolakerülő hülyegyerek leszek ha sehova nem vagyok jó. Anyát hívtam de kinyomta a telefont. Minek mondják, hogy felvesznek ha nem is???????????????????????????????????????????????????????????????
2012. márc. 9. 13:54
 5/23 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezz rá, mert Neked mást mondtak nemrég. Hátha a lista rossz.

Ha viszont tényleg nem vettek fel, nyugodtan elküldheted őket a fenébe, és kezdj keresgélni mást. Ha jó tanuló vagy, akkor mindenhol érvényesülni fogsz!

És ezt a gyógyszer+hp és hasonló hülyeségéeket azonnal felejtsd el! Az életnek még az elején tartasz! Lesz még annyi csalódás az életedben, hogy nem győzöl akkor majd inni meg gyógyszerezni? Idő előtt a föld alatt akarod végezni? Szedd össze magad!

2012. márc. 9. 13:59
 6/23 anonim válasza:
"Ha sehova sem vagy jó"? Azt mondtad, erős iskoláról van szó. Próbálkozz kicsit gyengébbel, nem ezen múlik az életed, hidd el. Aki mást mond, az kamuzik.
2012. márc. 9. 14:00
 7/23 A kérdező kommentje:
Fel is hívom őket és elküldöm a jó büdös francba!!!!!!! Az előbb próbálkoztam de nem volt bennt az igazgató
2012. márc. 9. 14:02
 8/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ebben az állapotodban hívd őket, inkább majd ha "megnyugszol", mondjuk hétfőn.. :) Pénteken egyébként is még a fű se nő.
2012. márc. 9. 14:21
 9/23 A kérdező kommentje:
De nem tudok megnyugodni
2012. márc. 9. 14:24
 10/23 anonim ***** válasza:
ez csak az ideiglenes sorrend, a véglegest csak áprilisba fogod megtudni..
2012. márc. 9. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!