Mit csináljak? Végem van.
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem volna egy erős iskolába menni. Még nem volt meg az eredmény, betelefonáltunk és azt mondták, hogy felvettek. Nagyon örültem, elmondtam mindenkinek a jó hírt. Most meg van az ideiglenes sorrend de még az első 30-ba sem vagyok benne (18 embert vesznek fel). Már beszedtem egy csomó gyógyszert és ittam rá hp-t de semmi hatása nincsen. Mitől érezhetném magam jobban?2012. márc. 9. 13:31
11/23 A kérdező kommentje:
Már teljesen elegem van
A barinőmmel beszéltem és ő egy kicsit segített de amúgy semmi
2012. márc. 9. 14:43
12/23 anonim válasza:
Ez az, amikor be kell venni egy nyugtatót :)
13/23 anonim válasza:
A gyógyszer és az ivás nem megoldás. Ez még nem végleges eredmény, és az, hogy sehova sem vagy jó, te is tudod, hogy nem igaz. Ha mégsem vesznek fel, fogd fel úgy, hogy biztos más utat szánt neked a sors. Egy sokkal jobbat. Töltsd el jól a hétvégét, ne gyógyszer+hp-vel, és hétfőn menj be a suliba. Az a biztos.
14/23 anonim válasza:
15:03-as!
Mi az, hogy ilyenkor be kell venni egy nyugtatót? Ajánlgassál egy kislánynak nyugtatót, aki még alkoholt is iszik, te hülyegyerek...
15/23 anonim válasza:
kösd fel magad ha ilyen hülye vagy xD
16/23 anonim válasza:
ennek nem hiába ideiglenes felvételi lista a neve..
hozzánk még a 80-90. helyről is vettek fel tanulót, pedig elég erős gimibe járok
17/23 anonim válasza:
Mi az istenért kell ennyire túlreagálnod???
Egy középszintű gimiben is UGYANAZT fogod tanulni, UGYANOLYAN érettségit fogsz tenni!
Ne legyél már ennyire idegbeteg!!!
18/23 anonim válasza:
Ja és érettségivel meg bárhova mehetsz továbbtanulni, senkit sem érdekel, hogy egy gyenge vagy egy erős gimiből jöttél-e. Ha megvan a pontszámod, akkor fel vagy véve. Ennyi.
19/23 anonim válasza:
Fölösleges ezen idegbetegnek lenni , engem se vettek fel egy helyre sem ahova szerettem volna pedig mindig megvolt 4:50 es átlagom és most járhatok egy szros 3 évesbe de már belenyugodtam mert nem ezzen mulik az életed nem az miatt lesz valaki jo vagy rossz h milyen iskolába jár.! szerintem, de van még időd ezen elgondolkozni :D szépnapot!
20/23 anonim válasza:
én az egyik osztálytársamnak mondtam h felvették mert mikor feltették a listát akkor fent volt a neve utána másnap már nem de a végén felvették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!