Rossz ember vagyok, ha utálom a lovakat?
Szerintetek ? Kiskorom óta gyűlölöm a lovakat pónikat.
Sosem voltam csajos lány. Nem is akartam az lenni és nem is vagyok az. Egyszerűen gyűlölöm a lovakat , nem tudom őket hova tenni. Irritálnak ha nyihognak meg egyébként is.
A kutyákat nagyon szeretem , ők hűségesek. <3
Nem baj. A stílusod annál inkább. Oké, elfogadható, hogy zavar, ahogy nyihog. De egyáltalán nem minden ló nyihog, sőt, van amelyiket ismerem évek óta, és most hallottam először a hangját...
Az viszont elég gáz, hogy 0 ismerettel megítéled, hogy a lovak nem hűségesek... Oké, nem kötelező szeretni, de ezt a kutya hűséges dolgot úgy állítottad, mintha tudnád, hogy a ló nem... Látnod kéne, hogy mennyire tud szeretni egy ló egy embert, csomó rossz dolog és nehéz időszakok után... A kutya is, de az jóval hamarabb, ezért is érzem személy szerint nagyobb dolognak, ha egy lóval kerülök közelebbi kapcsolatba.
Nem kell szeresd őket, de ne tegyél előítéleteket, mert ezzel magadat minősíted..
Ez végül is tényleg nem bizalom. Csak úgy követi, nem? -.-
http://www.youtube.com/user/nature2promotion#p/u/22/BVciE_KB..
Csak úgy? Elolvastad a kommentjeimet ?
Jártam lovardába és minden ló nagyon utálatos volt.
Ott utáltam meg az összes lovat.
Nem vagy rossz ember.
Igaz nem volt időm hogy végig olvassam, de valószínű hogy mindenki olyasmit válaszolt hogy de.
A ló ugyanolyan hűséges mint a kutya (nekem van kutyám és lovam is) ;)
De miért írtad ki a kérdést?? Mert egy jóra való lovast nem foglalkoztat, de a kissebeket igen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!