Rossz ember vagyok, ha utálom a lovakat?
Szerintetek ? Kiskorom óta gyűlölöm a lovakat pónikat.
Sosem voltam csajos lány. Nem is akartam az lenni és nem is vagyok az. Egyszerűen gyűlölöm a lovakat , nem tudom őket hova tenni. Irritálnak ha nyihognak meg egyébként is.
A kutyákat nagyon szeretem , ők hűségesek. <3
Rossz ember nem vagy attól, hogy nem szereted a lovakat, de ostoba igen azok alapján, amiket írtál. Ha nem ismered a lovakat, mi alapján is ítélkezel? "szerintem nem képesek szeretni" Hát igen. Szerinted. Ez az ostoba emberek példa mondata: nem ismernek valamit, de szerintük az rossz, gonosz, szemét, utálatos, stb. Én meg úgy vagyok vele, hogy az az ember ne nevezze magát állatbarátnak, aki valamilyen fajt is utál. (Oké, a kullancs kivétel.)
Egyébként az igaz, hogy rossz kutya nincs, csak rossz gazda. Ha nem foglalkoznak a kutyával, valóban olyan ösztönei erősödnek fel, amik az ember számára kifejezetten negatívak. De a kialakulása ennek csakis az emberi hanyagság, kegyetlenség, és ezeket a kutyákat is lehet rehabilitálni. Pontosítók, lehet úgynevezett "gonosz" kutya (de gyerekesen hangzik), amennyiben valami idegrendszeri hibája van. Ez viszont elég ritka.
Nem csak palotapincsikkel volt dolgom.
Jelenleg van egy dingo-m egy dogom , egy keveré kutyám , egy csivavám , egy masztiffom , és egy goldenem. De mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!