Rossz ember vagyok, ha utálom a lovakat?
Szerintetek ? Kiskorom óta gyűlölöm a lovakat pónikat.
Sosem voltam csajos lány. Nem is akartam az lenni és nem is vagyok az. Egyszerűen gyűlölöm a lovakat , nem tudom őket hova tenni. Irritálnak ha nyihognak meg egyébként is.
A kutyákat nagyon szeretem , ők hűségesek. <3
Miért lennél rossz? Nem kötelező minden állatot szeretni.
De nem értem, hogy ez hogy függ össze a nőiességgel...vagy azt akarod mondani, hogy a csillámpónikat is utálod? :D
Csak kérdezem.Néha szoktál híreket nézni??
Amikor 2 kutya minden ok nélkül egyszerűen kiszabadulnak a helyükről,és az első embernek neki mennek??Például nem is olyan régen 2 kutya egy 4 éves kislányt támadott meg.A kislány észre sem vette a kutyákat mert hátulról ugrottak rá.Az arcát marcangolták szegénykémnek..Szóval a kutyák is tudnak veszélyesek lenni.Ahogy egy ló is meg tud menteni ha úgy adódik..na mindegy..
de egy jó tanács: Az állatok (a lovak és a kutyák is) megérzik ha valaki viszolyog tőlük..Így ők is agresszívabbá,vagy ellenségesebbé válhatnak..Szóval ne gyűlölködj,mert megérzik rajtad,és ugyanazt a rossz érzést kapod vissza tőlük..
Szinte csoda, hogy az új Én kicsi pónim rajzfilm témája még fel se merült... Azt vártam, hogy lerohannak majd a rajongói.
ON-TOPIC: Szerintem aligha lehetne elítélni valakit ezek alapján. Hiszen ha nem befolyásolja a cselekedeteidet, akkor rosszra se sarkall...
Pontosan mi a bajod a lovakkal? :) Én a lovak szerelmese vagyok és minden állaté így a kutyáké is, és elég jól ismerem mind a két fajtát, de azt nem tudom elképzelni hogy mit érez az aki undorodik a "szél fiaitól" :)
Úgyhogy kérlek írd már le nekem hogy miket is utálsz a lóba (a nyerítésén kívül) mert egyszerűen nem tudom felfogni! :)
Egy kutya pedig csak úgy önmagától, önszántából, előre kigondolt, szándékos szándékkal nem támad. Leggyakrabban a szocializáltság hiányából történnek balesetek, illetve a terület védelméből. De előfordul nyilván az is több esetbe hogy a gazda veri a kutyát és akkor esetleg ha a kutya még mindig erősnek érzi magát ilyen nyomás alatt akkor vissza támad. Meg még summázhatnám tovább de térjünk vissza a te esetedre! :) Ez nagyon érdekes, mesélsz róla légyszíves részletesen? :)
Amúgy nem vagy rossz ember. Én utálom a várost és város zajait. Ettől rossz ember lennék?? :) Nem hiszem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!