Rossz ember vagyok, ha utálom a lovakat?
Szerintetek ? Kiskorom óta gyűlölöm a lovakat pónikat.
Sosem voltam csajos lány. Nem is akartam az lenni és nem is vagyok az. Egyszerűen gyűlölöm a lovakat , nem tudom őket hova tenni. Irritálnak ha nyihognak meg egyébként is.
A kutyákat nagyon szeretem , ők hűségesek. <3
És gondolom azokkal a szemét lovak húsával eteted őket.
Annyira szánalmas és gyerekes vagy!
Nem ló hússal , etetem őket. -.-
Én már ettem ugyan lovat , de az szalámi volt és nem M.O.-n hanem Indiában. Szörnyű volt.
Nem bántanám az állatokat , de nem is megyek a közelükbe.
Nem kérdező, te nem rossz ember vagy, hanem sötét. Olyanokat állítasz a lovakról, és a lovaglásról, ami távolról sem igaz. Még hogy a ló nem tud szeretetet adni és gonosz és neked megy, meg megtámad, meg megrúg stb... LOL! Csak úgy közölném, a ló menekülő állat, ergo első és legősibb ösztöne a MENEKÜLÉS! Nem fog neked támadni, meg lerohanni, pláne nem, ha rákiabálsz. Elsősorban úgy elszalad, mint akit puskából lőttek. CSak akkor fog odarúgni, ha nagyon megijed és be van szorítva a sarokba. DE ebben az esetben is, először megpróbál odébb húzódni, és csak utána védekezik.
Én megértem, hogy te kutya-imádó vagy, de az baromi idegesítő, hogy nem bírsz felhozni egyetlen észérvet sem a lóutálatoddal kapcsolatban, csak azt, hogy idegesít a nyihogásuk, meg érzed a "negatív energiájukat". Magyarul be vagy tőlük rezelve, mint a fene, de nem beismered, hanem ezt gyűlöletté alakítod, ami egy hatalmas butaság.
Nézd, nekem van 3 kutyám és egy lovam, és mindegyiket ugyanúgy szeretem. Mindegyik ugyanolyan jól ki tudja fejezni a szeretetét, csak más nyelven beszélnek hozzám. Kb nulla tapasztalattal tényleg "reálisan" állíthatod, hogy a lovak gonoszak és nem adnak szeretetet.
Ne szeresd a lovakat, de hülyeségeket ne beszélj, mert kiröhögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!