Rossz ember vagyok, ha utálom a lovakat?
Szerintetek ? Kiskorom óta gyűlölöm a lovakat pónikat.
Sosem voltam csajos lány. Nem is akartam az lenni és nem is vagyok az. Egyszerűen gyűlölöm a lovakat , nem tudom őket hova tenni. Irritálnak ha nyihognak meg egyébként is.
A kutyákat nagyon szeretem , ők hűségesek. <3
Nos ez nem igaz. a ló neked megy ha nem tisztel és van olyan temperamentumos. De így van ez a kutyákkal is. ha nem tisztel akkor nagyon magasról tojik rád, és bármit elkövet veled szemben. Lehetőleg ne a saját kutyáidat hozd fel példának egy olyan lóval szemben amivel még sose volt kapcsolatod. Egy ló is ugyan úgy fejezi ki a szeretetét.
Oda bújik, követ, birizgál az orrával, nyalogat. Nos, ezek ugyan olyan szeretetet kifejező formák mint a kutyáknál.
Egy kutya ha utál: Harap, morog, odakap, és a testbeszéde is támadó.
Ha egy ló utál: Kapál, rúg, rád ágaskodik, neked megy. De ezek nagyon ritkán fordulnak elő, úgy mint a kutyáknál is.
Igen lehet hogy elvakít az a rettenetesen sok szeretet amit kapok a kutyáktól. Nem tudom.
Én sohasem láttam rossz kutyát aki önszántából lenne gonosz.
Szerintem nincs rossz oldaluk , és nem is lesz.
Jesszus emberek! A kérdező nyilván valóan egy unatkozó tini, aki így akarja magára hívni a figyelmet!
Hülyeség a kutyát és a lovat összehasonlítani.
A kutya ragadozó, falkában él.
A ló növényevő (->menekülő állat) ménesben él.
Mindegyik "csoportnak" meg van a maga hierarchiája. Mindegyik faj háziasítva van.->mindegyik viselkedését jelentősen befolyásolja a szocializációja.
A kérdező sokat nézett Cesar Millan sorozatot (ezzel nincs baj), de nem a lovakra kell kivetíteni az emberek iránt érzett gyűlöletet.
Ha egy kutya és egy ló találkozik 100%, hogy nem fognak egymásnak esni. Inkább példát kellene róluk venni, hisz a ló nem szól be a kutyának, hogy milyen kicsi vagy miért eszel húst stb, és a kutya sem szól be a lónak, hogy miért "ilyen nagy a fejed" vagy miért eszel füvet.
Egyszóval miért kell összehasonlítani két külön állatfajt?!
20/L
Nem ismeretlenben mondom ezeket a lovakról.
Jártam lovardába ott mindegyik ló utált.
A később már teljesen gyűlölöm a lóvakat.
Mondom hogy csak provokálni akar mindenkit.Unatkozik,szórakozik,röhög a markába..
Bizony ettől nem rossz,hanem egy hülye gyerek vagy ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!