Ha gerincvédőt, védőmellényt, lovascipőt, lovascsizmát, chapset, pálcát szeretnénk venni, milyen márkát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Saját tapasztalatotok alapján. Írjátok le, kb. mennyibe kerülnek a dolgok és miért ajánljátok.2011. júl. 17. 22:21
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. aug. 23. 18:56
12/18 anonim válasza:
Nekem lovaglócipőből, lábszárvédőből és nadrágból bevált a Dechatlonos, pálcát is lehet kapni náluk.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi neked is
2011. aug. 23. 20:23
14/18 anonim válasza:
Bármit, csak Tattinit/Daslöt nem, mert egy vagyont elkérnek érte, ezzel szemben sz*rt sem ér....
15/18 A kérdező kommentje:
Nekem Tattini kobakom van
2011. aug. 23. 20:42
16/18 anonim válasza:
Hát a Tattini meg a Daslö olyasmi mit átlag embernek a Converse meg a Nike, a minősége ugyanolyan mint az olcsó, csak hatszor annyiba kerül. :)
De ettől függetlenül én nem mondanám azt, hogy túlzottan szarok lennének, mert az igaz, hogy hatalmas feláruk van, de attól még jók. (Ez nem azt jelenti, hogy meg is éri xD)
18/18 anonim válasza:
[link] itt a gerincvédőm.! első válaszoló voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!