Meglio top condition tápot ki hogyan eteti?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki milyen munka mellett naponta mivel, mennyit, hogyan etet? Saját lovamnak is adnám de őszintén ötletem sincs mennyi zabbal etessem stb
(éz egyebként is jó mások dolgából tanulni) Tudom hogy a lovak etetése nagyon komplikált így a negatív kommentekre nem vagyok kíváncsi, köszönöm.
Ha más MEGLIO tápot etet valaki az is érdekel de más márkára nem vagyok kiváncsi :D
ma 13:54
1/2 anonim válasza:
Bár ebben konkrétan nem tudok segíteni, hogy mások tudjanak segíteni írd meg hány éves a lovad, milyen rendszeresen, milyen intenzitással dolgozik stb☺️
2/2 A kérdező kommentje:
Nem jó helyről származó 164cm magas herélt 4 éves! Bordája még kint van de fel van puffadva. Át kell lovagolni és egyelőre heti egyszer futószárazom hevederrel meg párszor ki megyek hozzá játszani meg idomító feladatokat csinálni. Ha valaki tud segíteni akkor a késöbbiekre is irna hogy mennyit adjak neki? Itthon van tartva egy pónival jó minőségű szénát kap.
ma 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!