Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ha gerincvédőt, védőmellényt,...

Ha gerincvédőt, védőmellényt, lovascipőt, lovascsizmát, chapset, pálcát szeretnénk venni, milyen márkát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalatotok alapján. Írjátok le, kb. mennyibe kerülnek a dolgok és miért ajánljátok.
2011. júl. 17. 22:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

NNekem van egy eladó chaps em illetve pálcám és Gerincvédő mellényem! a mellényem kitünő állapotban van,semmi baja,csak kinőttem:SS

esetleg linket tudok adni,vagy irj üzibe,ha érdekel:)!

2011. júl. 17. 22:41
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem tudok privit írni mert nem írja ki. Akkor adsz linket?
2011. júl. 18. 06:46
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem csevegni szeretnék, kérem a moderátort, ne törölje a kérdést, csak nem tudok a válaszolónak privit írni.
2011. júl. 18. 06:47
 4/18 anonim ***** válasza:

nem kell egyszerre gerincvédő és védőmellény illetve lovaglócipő+chaps és gumicsizma, elég csak az egyik.

én inkább a gerincvédőt ajánlom (kivéve ha militarizol) és a cipő+chaps kombinációt.

pálcából most a horze-ban láttam egy elég szimpatikusat, chapsem nekem ilyen van: [link]

és imádom, de mindenképpen a gumis-zippzárosat ajánlom, a tépőzáras nem igazán jó. (és sztem a dechatlonos olcsó fajta sem jó)

cipőből alap h bőr legyen

ha csizma mellett döntenél, akkor az is legyen bőr, és zippzáras.

a gerincvédőket nem ismerem

(mondjuk az se mindegy h mennyit lovagolsz hetente, és h milyen szakágban...)

2011. júl. 18. 10:50
 5/18 A kérdező kommentje:
Én még csak lovaglóórákra járok. :-)
2011. júl. 18. 11:18
 6/18 anonim ***** válasza:

és milyen szinten vagy? milyen gyakran mész?

(no meg mennyit tudsz rááldozni?)

2011. júl. 18. 11:31
 7/18 A kérdező kommentje:
Hát... Ott tartok hogy szabadon már ügetek és már kengyel nélkül is tanügettem szabadon bár nem mindig sikerült.
2011. júl. 18. 11:37
 8/18 anonim ***** válasza:
Akkor neked még csizma teljesen felesleges, főleg ha még nő is a lábad...Ha nagyon növésben vagy, akkor elmegy a dechatlonos is, mert az olcsó, de ha már nem nősz, akkor inkább kicsit drágább helyen keresgélj (KLP, nagylovas, Horze)
2011. júl. 18. 18:09
 9/18 anonim ***** válasza:
lovasplaza.hu-ban jók vannak
2011. júl. 19. 14:51
 10/18 anonim ***** válasza:

Lovas tudásodat tekintve gerincvédőt, és gumi lovaglócipőt ajánlanék, esetleg lábszárvédővel, vagy térdzoknival.

Nézz körül a lovasok.hu apróhirdetései között, tök jó áron vannak tök jó cuccok. (:

Pálcából pedig félhosszút ajánlanék.

2011. aug. 23. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!