Ha gerincvédőt, védőmellényt, lovascipőt, lovascsizmát, chapset, pálcát szeretnénk venni, milyen márkát ajánlotok?
NNekem van egy eladó chaps em illetve pálcám és Gerincvédő mellényem! a mellényem kitünő állapotban van,semmi baja,csak kinőttem:SS
esetleg linket tudok adni,vagy irj üzibe,ha érdekel:)!
nem kell egyszerre gerincvédő és védőmellény illetve lovaglócipő+chaps és gumicsizma, elég csak az egyik.
én inkább a gerincvédőt ajánlom (kivéve ha militarizol) és a cipő+chaps kombinációt.
pálcából most a horze-ban láttam egy elég szimpatikusat, chapsem nekem ilyen van: [link]
és imádom, de mindenképpen a gumis-zippzárosat ajánlom, a tépőzáras nem igazán jó. (és sztem a dechatlonos olcsó fajta sem jó)
cipőből alap h bőr legyen
ha csizma mellett döntenél, akkor az is legyen bőr, és zippzáras.
a gerincvédőket nem ismerem
(mondjuk az se mindegy h mennyit lovagolsz hetente, és h milyen szakágban...)
és milyen szinten vagy? milyen gyakran mész?
(no meg mennyit tudsz rááldozni?)
Lovas tudásodat tekintve gerincvédőt, és gumi lovaglócipőt ajánlanék, esetleg lábszárvédővel, vagy térdzoknival.
Nézz körül a lovasok.hu apróhirdetései között, tök jó áron vannak tök jó cuccok. (:
Pálcából pedig félhosszút ajánlanék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!