Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy győzzem meg a szüleimet...

Hogy győzzem meg a szüleimet hogy gondoskodnék egy lóról?

Figyelt kérdés
Anyukám nem engedi, hogy lovam legyen, hogy hassak rá? A zsebpénzem is gyűjtöm? Jah és nem kell a kiselőadás, tisztában vagyok mindennel, minden felszerelés is meg van frankón. Ötleteket kérek, hogy győzzem meg anyát, hogy lovam legyen, fiatal vagyok igaz de felelősségtudatos. 5 éve lovagolok, mindenem a lovak. <3

ma 07:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Oké, megvan minden lovas felszerelésed.

Gyűjtöd a zsebpénzed.

Hol szeretnéd a lovat tartani?

Tudod mennyit eszik egy ló naponta?

A zsebpénzed fedezi a ló havi eledelének költségét? Van annyi megtakarításotok, hogy ki tudjatok fizetni több tízezer forintot, ha a ló beteg lesz vagy megsérül?

Ha esetleg nem otthon tartod, mert nincs akkora udvar, hogy szaladgáljon, legelésszen, akkor a tartását is tudod fizetni?

Ha a válaszod mindenre igen, akkor te is meg tudnád győzni anyukádat.

De egy ló drága, nem a vételára, hanem a fenntartása.

ma 08:06
 2/13 anonim válasza:
87%
Anya, apa, felelősségteljes vagyok, van pénzem nem okoz gondot az esetleges több százezres orvosi zsámla se, ki tudom fizeti a havi 50 ezres takarmányár mellett, és tőletek soha egy fillért se fogok kérni, simán van a lóra havi pár százezrem, emellett vállalom, hogy suliidőben felkelek 4kor minden nap(télen-nyáron hétvégén is) hogy kialmozzam, rendbetegyem és megetessem, míg él, abban a kb 20 évben nem alszom barátnőnél, pasinál, nem megyek nyaralni, nem megyek kollégiumba egyetemen se, mert tudom hogy a lovamért felelősséggel tartozom és el kell látnom. Ha kell írásba is adom, és ha bármit is nem tartok be onnatól kezdve elköltözöm és rám se kell többet költenetek.
ma 08:09
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nagy meggyőző erővel lenne rájuk egy jól kereső állás.
ma 08:11
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Volt már
ma 08:11
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Jó sok zsebpénzed lehet ha elég lesz a havi minimum 150ezer bértartásra, plusz kiegészítőkre, körmölésre/patkolásra, állatorvosi költségekre😉
ma 08:12
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Sehogy. Gyerek vagy, és ez látszik a kérdésedből :D
ma 08:26
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Azért a "ló" és "kisállat" hashtag egymás mellett - az adja 😂
ma 08:27
 8/13 A kérdező kommentje:
6.Igen, mint írtam fiatal vagyok..nem tagadtam sehol, miért kell ezt így kijelenteni?
ma 08:27
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
A zsebpénz nem lesz elegendő a tartásra, de a zseblovas címet magadénak érezheted.
ma 08:48
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
Első körben megírod mennyi pénzt gyüjtöttél eddig össze?
ma 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!