Hogy tudnám meggyőzni a szüleimet arról, hogy igenis tudnék gondoskodni a kutyámról ha kapnék?
Valakinek valami bevált módszer? :)
13/L
Most lehet az mondani, hogy takaríts sokat, tanulj jól, ne feleselj vissza stb. de a kutya nem egy átmeneti dolog. Szóval nem unhatod meg.
Szerintem ülj le velük beszélni és mondd el, hogy neked a kutyák a mindened, nélkülük üres lenne az életed. Én is ezt elmondtam őszintén. Szerintem ha jobban belegondolnak mindenkinek van valami mániája.. Valakinek a sport, a számítógép, a macskák és nekünk a kutyák. Ezt minden bizonnyal megértik majd.
Viszont, ha olyan kifogással jönnek, amit nem lehet áthidalni sajna várnod kell még. Ilyen lehet az anyagi háttér, esetleg valaki allergiás a kutyaszőrre (bár vannak olyan fajták, amik nem hullatják a szőrüket) vagy egyszerűen nem szeretik a kutyákat.
Ha ne adj' Isten így lenne, akkor se keseredj el. Nem tudom, nálatok mennyi idősen lehet már menni menhelyre önkéntesnek, de nálunk még nálad fiatalabbak is járnak. Szóval ott is kiélheted a kutyaimádatodat, bár tudom, hogy nem olyan, mintha lenne egy sajátod.
Sok sikert! (ha sikerül, akkor remélem tudod, hogy 10-15 évre elkötelezted magad a napi (akár többszöri) séták, tanítás, foglalkozás mellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!