Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szilaj Lovas Park vélemények...

Listen here sis kérdése:

Szilaj Lovas Park vélemények (bértartás szempontjából)? Ugyanitt Újpest környéki lovardák?

Figyelt kérdés

Költözés miatt állok lovardaváltás előtt. Nincsenek (szerintem) nagy elvárásaim, boxos tartás karámozással, fedeles, kinti pálya és legalább néhány ugrás, mivel hobbi szinten versenyzek díjugratásban 100 centin. Ja, és természetesen értelmes, megbízható vezetőség és dolgozók.

Eddigi keresgélésem eredményeként arra jutottam, hogy a Szilaj Lovas Park lenne számomra a leginkább minden kritériumnak megfelelő lovarda, árban is kifejezetten kedvezőnek találom a helyet.

Google véleményeket olvasva azonban kicsit meglepődve láttam, hogy két elég friss (2 hónapos) vélemény szöges ellentétben áll egymással, az egyik csupa jót ír a Szilajról, a másik pedig egy rémképet fest a helyről.

Kérlek írjatok tapasztalatokat, véleményeket, mindenre kíváncsi vagyok!

Illetve, ha bárki ajánlana más lovardát Újpest környékén (ami megfelel a fenti kritériumoknak és nem 220.000 a bértartás) az ne tartsa magában!

ma 04:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!