Kezdőoldal » Állatok » Lovak » OTTHONI LÓTARTÁS tudnatok...

OTTHONI LÓTARTÁS tudnatok segiteni benne?

Figyelt kérdés
Van egy lovam bértartásba de nemsokára haza szeretném vinni. tudnátok tippeket / tanácsokat adni?

tegnapelőtt 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Hány éves vagy? Ugye nem panelban laksz?
tegnapelőtt 17:07
 2/8 A kérdező kommentje:
16/L esvideken lakok
tegnapelőtt 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

18 alatt vagy. Az a ló lehet lélekben a tiéd, de az igazi gazdája, valószínüleg a szüleid.

Mert tisztázzuk, azé az állat aki döntést hoz arról milyen kaja lesz, mikor patkolják, aki fizeti az állatorvost.

A szüleid döntéseit ne érezd magadénak. Én is ilyen tini voltam, imádtam az állatokat, és évtizedekig lelkiismeret furdalásom volt olyasmi miatt, amit nem én választottam.

Anyudék kérdezzék ezt. Náluk a döntés, felelősség, és ha valami baj van, az az ő vállukat nyomja.

tegnapelőtt 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Egy lovat írtál, de lovat nem lehet egyedül tartani, remélem ezt tudod. A többibe bele se mennék, mert remélem a szüleid értenek a lovakhoz.
tegnapelőtt 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, ennek a lónak az életminősége nem a te sarad, vagy érdemed.

Ne érezd magad hibásnak.

A gyerekkori, tinikori házi kedvencek, állatok a szülőké.

Biztos vagyok benne, hogy a legjobbat akarod a lovadnak, de pl a dolog anyagi része felett sok felelősséged neked még nincs.

Mi javasolhatunk minden félét, de aztán az lesz a vége, hogy csak látni fogod az esetleges hibákat a szüleid döntésiben, de nem fogod tudni ezeket orvosolni.

Még ne törd emiatt magad.

tegnapelőtt 19:45
 6/8 A kérdező kommentje:
igen ezt nyilvan tudom de remelhetoleg nemsokara koltozunk es otthoni lótartók leszunk, az uj patásrol egyebkent elkepzelesem sincs csak mondom rakerdezek mert a jo pap is holtig tanul
tegnapelőtt 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Na, mondjad mi a terv? Mert az csak van.

Hány éves a ló? Mennyire van kiképezve? Ki mennyit foglalkozik majd vele? Hol tartjátok majd, mekkora terület, milyen istálló? Milyen állat lesz mellette? Milyen kaját kap majd? Van terv arra, hogy mivel lesz lekötve szellemileg, pl hely futószárazni, társoság terepen lovagolni?

tegnapelőtt 20:32
 8/8 A kérdező kommentje:
5, kocsizik és belovagolt, én es a csaladom naponta , udvaron 1-2 ezer nm beállóval esetleg boxal, másik ló , szénat és tápot, igen és igen
tegnapelőtt 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!