OTTHONI LÓTARTÁS tudnatok segiteni benne?
18 alatt vagy. Az a ló lehet lélekben a tiéd, de az igazi gazdája, valószínüleg a szüleid.
Mert tisztázzuk, azé az állat aki döntést hoz arról milyen kaja lesz, mikor patkolják, aki fizeti az állatorvost.
A szüleid döntéseit ne érezd magadénak. Én is ilyen tini voltam, imádtam az állatokat, és évtizedekig lelkiismeret furdalásom volt olyasmi miatt, amit nem én választottam.
Anyudék kérdezzék ezt. Náluk a döntés, felelősség, és ha valami baj van, az az ő vállukat nyomja.
Kérdező, ennek a lónak az életminősége nem a te sarad, vagy érdemed.
Ne érezd magad hibásnak.
A gyerekkori, tinikori házi kedvencek, állatok a szülőké.
Biztos vagyok benne, hogy a legjobbat akarod a lovadnak, de pl a dolog anyagi része felett sok felelősséged neked még nincs.
Mi javasolhatunk minden félét, de aztán az lesz a vége, hogy csak látni fogod az esetleges hibákat a szüleid döntésiben, de nem fogod tudni ezeket orvosolni.
Még ne törd emiatt magad.
Na, mondjad mi a terv? Mert az csak van.
Hány éves a ló? Mennyire van kiképezve? Ki mennyit foglalkozik majd vele? Hol tartjátok majd, mekkora terület, milyen istálló? Milyen állat lesz mellette? Milyen kaját kap majd? Van terv arra, hogy mivel lesz lekötve szellemileg, pl hely futószárazni, társoság terepen lovagolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!