Keszen allok a sajat lora? mit kell meg tanuljak?
1. 3 eve lovagolok, tudok lepni, ugetni, vagtazni.
2. ugratni szoktam 70-80cm-t. sokat jarunk terepre is baratnoimmel, az edzovel.
3. tudok nyergelni, kantarozni, a lovakat apolni, tisztitani, stb. ismerem a dolgok nevet, tudom hogyan kell hasznalni oket.
4. nem csak lovagolni szoktam jarni, a lovardaban sokszor maradok tobb napra segiteni, ganezni, lovagoltatni.
5. sajnos a betegsegekben nem vagyok valami jartas, nem nagyon ismerem oket, de igyekszek ezeket is megtanulni.
6. a lovakat ugyanugy nyeregbol es a foldrol is tudom iranyitani, nem hagyom hogy jatszadozzanak velem munka kozben.
7. ultem mar ki bakolast, fennmaradtam ha a lo megugrott, bestoppolt az akadaly elott.
8. a szuleimmel meg nem nagyon beszeltem errol. persze tudjak, hogy szeretnek lovat, mert mar kiskorom ota imadom imadom oket, viszont mostanaban nem nagyon beszeltem veluk errol, realisan. eloszor meg szeretnek gyozodni arrol, hogy en teljes mertekben keszen allok egy sajat lora, tudom, hogy nem vart szituaciokban hogy cselekedjek, pl. ha valami baj tortenik.
amugy tenyleg nagyon szeretnek egy sajat lovat, hogy csak az enyem legyen, csak en lovagoljak rajta, viszont fontosabb a lo egeszsege es jolete, mert egy lovat ugye nem csak lovagolni es simogatni kell.
Lehet álmodozni, de miért írja ki százhatvanötször...???
Azt hiszi, hogy akkor majd valóra válik?
LOL
SENKIT nem érdekel, hogy vesznek-e neki plüsslovacskát vagy bármit a szülei.... Itt nem csillámf.szpóniról álmodozó tinik írogatnak...
60...hülyeségeket írsz inkább maradj te is álomvilágban :)
nem vagyunk irigyek, mi a fenének bántana ha szülei vesznek neki lovat..
tudjuk hogy egy troll ez a lényeg. te fogd vissza magad és ne etesd a trollt!
"Fogjatok vissza mert meg felrobbantok az irigysegtol "
Aki itt felrobbanni készül az te vagy, kérdező!
63.ez az..
hiába győzköd hogy nem ő a kérdező tudjuk hogy ő az főleg hogy jó ideje nem is reagál már így simán átlépett másik fiókba és ott győzköd mindenkit..és ugyan az a szitu hogy irigyek még régen is volt csak most mi lettünk neki az irigyek egy LÓRA XD
De a szülei nem veszik meg neki, nem tűnt fel ebből a vergődésből, amit itt évek óta rendez? 😂😂
Mellesleg egy takony kis gyerek csak ne írja, hogy pénzEM. Az a szüleié, neki egy büdös petákot nem kötelesek adni ilyesmire.
65.nem tűnt fel ebből a vergődésből, amit itt évek óta rendez? 😂😂
dehogynem hát ezt boncoltuk most is a kérdése alatt míg a kérdező magát támogatta XD..
Durva hogy itt mindenkit lepontoznak fogadjunk egyik a kérdező másik meg ő csak másik fiókból pontoz mindenkit akinek nem tetszik a válasz XD
pedig egyértelmű troll és csoda hogy fenn marad pedig emailt is írtam de tojnak rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!