Keszen allok a sajat lora? mit kell meg tanuljak?
1. 3 eve lovagolok, tudok lepni, ugetni, vagtazni.
2. ugratni szoktam 70-80cm-t. sokat jarunk terepre is baratnoimmel, az edzovel.
3. tudok nyergelni, kantarozni, a lovakat apolni, tisztitani, stb. ismerem a dolgok nevet, tudom hogyan kell hasznalni oket.
4. nem csak lovagolni szoktam jarni, a lovardaban sokszor maradok tobb napra segiteni, ganezni, lovagoltatni.
5. sajnos a betegsegekben nem vagyok valami jartas, nem nagyon ismerem oket, de igyekszek ezeket is megtanulni.
6. a lovakat ugyanugy nyeregbol es a foldrol is tudom iranyitani, nem hagyom hogy jatszadozzanak velem munka kozben.
7. ultem mar ki bakolast, fennmaradtam ha a lo megugrott, bestoppolt az akadaly elott.
8. a szuleimmel meg nem nagyon beszeltem errol. persze tudjak, hogy szeretnek lovat, mert mar kiskorom ota imadom imadom oket, viszont mostanaban nem nagyon beszeltem veluk errol, realisan. eloszor meg szeretnek gyozodni arrol, hogy en teljes mertekben keszen allok egy sajat lora, tudom, hogy nem vart szituaciokban hogy cselekedjek, pl. ha valami baj tortenik.
amugy tenyleg nagyon szeretnek egy sajat lovat, hogy csak az enyem legyen, csak en lovagoljak rajta, viszont fontosabb a lo egeszsege es jolete, mert egy lovat ugye nem csak lovagolni es simogatni kell.
volt egy olyan érzésem hogy nem ment el örökre.
8.nem tudom kitől láttál lovas kérédseket de egyik sem az igazi lómániás tini kérdése ez viszont szerintem az lesz :D
most vajon hány éves lehet 14?
hány éves vagy kérdező?
13-14-16 esetleg?
anyuka nem féltékeny a lóra vagy a tesód? :D
micsoda drámák voltak itt
13: a tesónak vett 9milliós ló... - emlékszel? :-D
Meg az unokatesót akarta edzeni...
És a többi kis színes történet. :)
14: lehet, hogy nem 13 éves vagy, hanem csak 11-12....
A kérdésed megfogalmazásából ez jön le. Sajnálom.
Kerdezo, amiket leirtal,hogy tudsz annak semmi koze a lotartashoz,te a lovaglasra vagy felkeszulve! Ha a lotartasra lennel felkeszulve akkor azt irtad volna,hogy tudod mit,mennyit eszik egy lo,milyen egeszsegugyi ellatasokra van szuksege,milyen oltasok kellenek,mennyibe kerul a havi tartasa,mennyibe kerul egy lo stb.
Ezek utan kerdezd meg a szuleidet ha ok fel vannak keszulve(anyagilag) a lotartasra. Ha igen akkor kerd meg oket vegyenek egy lovat neked. A sok huje koment meg ne erdekeljen:)) Engem is le fognak pontozni de ez az igaszsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!