Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Keszen allok a sajat lora?...

Keszen allok a sajat lora? mit kell meg tanuljak?

Figyelt kérdés

1. 3 eve lovagolok, tudok lepni, ugetni, vagtazni.

2. ugratni szoktam 70-80cm-t. sokat jarunk terepre is baratnoimmel, az edzovel.

3. tudok nyergelni, kantarozni, a lovakat apolni, tisztitani, stb. ismerem a dolgok nevet, tudom hogyan kell hasznalni oket.

4. nem csak lovagolni szoktam jarni, a lovardaban sokszor maradok tobb napra segiteni, ganezni, lovagoltatni.

5. sajnos a betegsegekben nem vagyok valami jartas, nem nagyon ismerem oket, de igyekszek ezeket is megtanulni.

6. a lovakat ugyanugy nyeregbol es a foldrol is tudom iranyitani, nem hagyom hogy jatszadozzanak velem munka kozben.

7. ultem mar ki bakolast, fennmaradtam ha a lo megugrott, bestoppolt az akadaly elott.

8. a szuleimmel meg nem nagyon beszeltem errol. persze tudjak, hogy szeretnek lovat, mert mar kiskorom ota imadom imadom oket, viszont mostanaban nem nagyon beszeltem veluk errol, realisan. eloszor meg szeretnek gyozodni arrol, hogy en teljes mertekben keszen allok egy sajat lora, tudom, hogy nem vart szituaciokban hogy cselekedjek, pl. ha valami baj tortenik.

amugy tenyleg nagyon szeretnek egy sajat lovat, hogy csak az enyem legyen, csak en lovagoljak rajta, viszont fontosabb a lo egeszsege es jolete, mert egy lovat ugye nem csak lovagolni es simogatni kell.

2021. jún. 21. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
65%

A tudásod lehet, megvan hozzá, ezt neten keresztül nem tudom megítélni.

Az viszont biztos, hogy nem vagy elég érett ehhez, ha itteni arctalan, vadidegen emberektől vársz erre a kérdésre választ. Az edződ véleménye kellene, hogy legyen az első, mellesleg az ő szava mérvadóbb bárkiénél.

Egyébként nem csak tudással kell felkészülni a lótartásra, hanem gusztustalan mennyiségű PÉNZZEL is. Már maga a ló simán kerülhet egy millióba, igen, egy idősebb, tapasztalt, kezdőknek való is.

2021. jún. 21. 17:49
 22/71 qkker1 ***** válasza:
75%

" amugy meg kepzeld el, nem 13 vagyok."

Mindig ugyanezt válaszolod, ugyanilyen helytelen írással!

2021. jún. 21. 17:57
 23/71 anonim ***** válasza:
65%

amugy tenyleg nagyon szeretnek egy sajat lovat, hogy csak az enyem legyen, csak en lovagoljak rajta, viszont fontosabb a lo egeszsege es jolete, mert egy lovat ugye nem csak lovagolni es simogatni kell.

a fő kérdés az hogy LENNE E RÁ PÉNZED??

2021. jún. 21. 17:57
 24/71 A kérdező kommentje:
igen, lenne rá pénzem
2021. jún. 21. 18:04
 25/71 anonim ***** válasza:
65%

42.mennyi csak tudd hogy egy ló több millió is lehet

17 évesen hogy van ennyi pénzed?

2021. jún. 21. 18:06
 26/71 qkker1 ***** válasza:

"17 évesen hogy van ennyi pénzed?"

Apuci vagy anyuci majd megveszi neki /legalábbis arról álmodozik/.

2021. jún. 21. 18:19
 27/71 anonim ***** válasza:
65%
26.sejtettem erre de direkt terelni próbáltam hogy ő mondjon valami furiságot :D...
2021. jún. 21. 18:23
 28/71 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező ugye tudod hogy egy ló nem csupán 700.000 forint hanem több millió nem is beszélve a tartásáról meg elegendő hely kell neki ezt mind nem hiszem hogy megengedhetik neked a szüleid! mert 17 nem hiszem hogy volna annyid amennyi egy lóhoz elég kell legyen.
2021. jún. 21. 18:29
 29/71 anonim ***** válasza:
65%

7én már volt egy hasonló kérdés, szóval itt a válaszom:

Kérdező! Ezt nem tőlünk idegenektől kell megkérdezni, hanem az edződtől, más lovasoktól akik ismernek, a szüleidtől. Felsoroltál egy csomó dolgot ami vagy igaz vagy nem. Egy anonim oldal ismeretlen embereitől ne várj erre választ. Amúgy akkor derül ki igazán hogy készen vagy-e rá, amikor már megvan és ott van az, életedben. De nem csak neked a családodnak is késznek kell lennie és el is kell fogadnia, különben nagyon sok konfliktus forrása lehet.

Szóval azzal beszéld meg, aki lát lovagolni, lóval bánni.

2021. jún. 21. 18:54
 30/71 anonim ***** válasza:
100%

Álom-álom édes álom...

Wishful thinking.

Azt hiszi h ha sokszor kiírja, valósággá válik...

😂😂😂

2021. jún. 21. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!