Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan tanuljam meg?

Hogyan tanuljam meg?

Figyelt kérdés
Az edző pár hete adott egy kis elméleti anyagot. Nagyon nem tudom hogyan kéne megtanulni az alapszíneket, mert elég szarul van leírva, semmit nem értek, és bár utána nézek a neten, ott sem találok sokkal egyenesebb dolgokat. És remélem nem én érzem rosszul, hogy a nyergelést nem papírról fogom megtanuni, ugye?
2016. júl. 3. 02:27
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Ha a nyergelés nem megy akkor keress a YouTube-on videókat. ;) van egy pár szerintem :D
2016. júl. 3. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:

A színeket elolvasod utána nézel róluk képet értelmezed amu le van írva megjegyzed a képet és utána már magadtól is tusni fogod :) (vizuális memóriára működik)

Pl pej: barna fedőszőrök fekete hosszúszőrök fekete lábvégek [link] látod ezen a lovn megvannak ezek :) sok sikert

Nyergelést inkább érteni kell nézel youtuveon videót ha már tudod hogy kell akkor te is el tudod magyarázni nem kell bemagolni. Amúgy örüljhogyad ilyeneket valószínűleg az elméleti tudásodat isakarja fejleszteni vagy a REVre készít fel, hogyne akkor állj ott hogy nem tudsz semmit pedig lassan kellene már a vizsga (persze akkor is könnyű megtanulni)

Ha kell még segítség írj privit :)

2016. júl. 3. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Először elméletben kell tudnod, hogy mit, miért és hogyan és utána tanulod meg gyakorlatban kivitelezni.
2016. júl. 3. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!