Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Keszen allok a sajat lora?...

Keszen allok a sajat lora? mit kell meg tanuljak?

Figyelt kérdés

1. 3 eve lovagolok, tudok lepni, ugetni, vagtazni.

2. ugratni szoktam 70-80cm-t. sokat jarunk terepre is baratnoimmel, az edzovel.

3. tudok nyergelni, kantarozni, a lovakat apolni, tisztitani, stb. ismerem a dolgok nevet, tudom hogyan kell hasznalni oket.

4. nem csak lovagolni szoktam jarni, a lovardaban sokszor maradok tobb napra segiteni, ganezni, lovagoltatni.

5. sajnos a betegsegekben nem vagyok valami jartas, nem nagyon ismerem oket, de igyekszek ezeket is megtanulni.

6. a lovakat ugyanugy nyeregbol es a foldrol is tudom iranyitani, nem hagyom hogy jatszadozzanak velem munka kozben.

7. ultem mar ki bakolast, fennmaradtam ha a lo megugrott, bestoppolt az akadaly elott.

8. a szuleimmel meg nem nagyon beszeltem errol. persze tudjak, hogy szeretnek lovat, mert mar kiskorom ota imadom imadom oket, viszont mostanaban nem nagyon beszeltem veluk errol, realisan. eloszor meg szeretnek gyozodni arrol, hogy en teljes mertekben keszen allok egy sajat lora, tudom, hogy nem vart szituaciokban hogy cselekedjek, pl. ha valami baj tortenik.

amugy tenyleg nagyon szeretnek egy sajat lovat, hogy csak az enyem legyen, csak en lovagoljak rajta, viszont fontosabb a lo egeszsege es jolete, mert egy lovat ugye nem csak lovagolni es simogatni kell.

2021. jún. 21. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
100%

24.honnan lenne rá pénzed 17 évesen?

ennyi idő alatt még diákmunkával sem keresel annyit hogy elég legyen egy lóra...

tudod mennyi egy lótartás? több millió honnan van annyid he?

2021. jún. 22. 14:54
 52/71 anonim ***** válasza:
0%

51.várom annak válaszát aki lepontozott hogy miért..?

nem azt modnta hogy a szüleinek van pénze hanem neki van..

én meg kötve hiszem hogy a szülei fizetnék ki mindet neki ez luxus azért..

2021. jún. 23. 10:41
 53/71 qkker1 ***** válasza:
13 vagy a kamuzása szerint 17 évesen honnan lennének milliói?
2021. jún. 23. 11:11
 54/71 anonim ***** válasza:
0%

A lótartás nem több millió. Legalább is nekem volt lovam és nem kellett hozzá milliomosnak lennem. Otthon volt tartva, faluszéli turmix 400 ezerért vásárolva, hobbizni tökéletes. Éves szinten a takarmány (szálas+szemes) 250 ezer volt, kovács kb 70 ezer, doki 30 ezer.

Igényesen volt lovagolva, megfelelő felszereléssel, márkás nyergem használtan vettem 120 ért, de illesztve volt, kantár ilyesmiből nem kellett az 50 ezres, jó volt a 15 ezres is, nyeregaliból meg volt 3 db az se volt több 40 ezernél újonnan a 3 db.

Lovaglásban tudta az hosszhajlításokat, kocsiban is ment, terepen teljesen megbízható volt. Szóval ha az éves költségeit tekintve, ha az indulást nem nézem durván 30 ezerre jött ki átlagban egy hónapra a lovam.

Ha bértartásba vittem volna akkor kb 70 ezerre jött volna ki átlagban éves szinten a tartása (60 ezres bértartással számolva). Ez sincs meg éves szinten 1 millió. Viszont nekem nem volt szükségem edzőre, vagy aki jött is hozzám néha nem kért semmit. Ha már edzőre is szükség van az már megdobja a költségeket ha csak 3000Ft-ot számolok rá heti 2x, mert a többit magam lovaglom, akkor havi +24 ezer csak az edzés és akkor nem szakadt el semmid, nem vettél új holmit.

Aki meg versenysportol az meg drága, de nem csak a lovaglás, bármi egyik lovasom ritmikus gimnasztikázik 20-30 ezer egy dressz és évente kell 2-3 új, meg egyesületi meg ilyen olyan díjak... szóval oda már nagyobb tőke kell, de hobbi szinten a lovazás se olyan drága. Otthon havi szinten kb ugyanennyit költ, aki elszív napi 1 doboz cigit.

2021. jún. 23. 11:11
 55/71 anonim ***** válasza:
62%
akkor is ez a lómániás aki folyton kitalál lovas sztorikat itt mind megismerjük a stílusáról és hogy másik fiókról támogatja magát hiába jelentettem már..
2021. jún. 23. 11:13
 56/71 qkker1 ***** válasza:
8-10 milliós lóról álmodozik a liba!
2021. jún. 23. 11:14
 57/71 anonim ***** válasza:
65%
#55: teljesen egyértelmű, hogy saját magának válaszolgat, hogy életben tartsa a társalgást....
2021. jún. 23. 11:18
 58/71 anonim ***** válasza:
65%

57.és még engem szól le mint okoska pedig látszik hogy ő az nagyon rég követem neki a sztorijait és mindig felismerhető.

azt hittem eltűnt de most visszatért ezzel de már ahogy látom lelépett innen is..arra viszont nyilván nem válaszolt hogy honnan van pénze erre de másik fiókból pökhendien válaszolt hogy a szüleinek is lehet pénze XD...szóval innen fúj a szél.

2021. jún. 23. 11:20
 59/71 anonim ***** válasza:
65%
Én csak kb. egy-másfél éve látom az ámokfutásait - de egyértelműen felismerhető.
2021. jún. 23. 11:22
 60/71 anonim ***** válasza:

Fogjatok vissza mert meg felrobbantok az irigysegtol :)))

Semmi kozom a kerdezohoz,nem is ismerem,tobbszor valaszoltam itt es vele azonositottatok de nem,csalodast kell okoznom ez nem a kerdezo felhasznaloja.

Miert ne almodozhatna 10 millas lorol?!

Gondolom bantana titeket ha a szulei megvennek neki

2021. jún. 23. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!