Miért kell poráz nélkül sétáltatni? Miért nekem kéne fizetni?
Győr belváros, ma. Lent vagyok a gyerekekkel erre egy magyar vizsla oda rohan az 5 éveshez ugy megijedt a gyerek, hogy ra csapott a kutya fejére egy játékkal ami fel szakadt és vérzett es még a gazdinak állt feljebb. Meg, bhogy fizessem ki az állatorvost stb...
Miért nem viszi ki a város határba, futtatóba a kutyáját az aki el akarja engedni?
Nagyon ideges vagyok. Nekem is van kutyám, megyünk ki a pusztába ea ott futhat, de nem a városban.
Elképesztő, hogy agressziónak ítélik meg egyesek a gyerek viselkedését.
Hirtelen a nagy semmiből, elmélyült játék közben megjelenik egy számára óriás kutya.
Pánik reakció, védekező reflex. Egy 5 éves helyzetértékelése, indulatkezelése még nagyon nincs a helyén. Életkori sajátosság.
Anyuka helyében közöltem volna vele, amikor nekiállt hőbörögni, hogy megyek, feljelentem, mert elengedte a kutyáját, ráadásul egy játszótér közelében.
Nem feltétlenül az ütés mértéke okozhatta a bőr felszakadását. Lehet, hogy a játéknak a sarka, éle találta el szerencsétlenül. A fej amúgy is elég vérzékeny, ha olyan helyen találta el, ahol pont egy ér fut, vérezhet, pedig maga a seb lófütty.
Egyszer velem is volt olyan, hogy picit beütöttem a konyhaszekrény ajtajának sarkába a fejem, tulajdonképpen alig éreztem meg, de rohadtul megijedtem, amikor odakaptam és tiszta vér volt a kezem. Gyakorlatilag nem is látszott a heg, de vérzett, nem kicsit.
Nem kell mindjárt úgy elképzelni a szitut, hogy a gyerek eltorzult fejjel, üvöltve csépelte a kutyát nagy agressziójában. :)
# 55
Ne foglalkozz velük. Látod, volt itt olyan, aki elmondása szerint egy ilyen szituban felpofozná a saját gyerekét. Nem ijedségből, hanem dühből, bosszúból nevelő célzatú tettre hivatkozva. És ő mondja egy gyerekre, hogy agresszív. :)
Persze, csak a szája jár szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!