Miért kell poráz nélkül sétáltatni? Miért nekem kéne fizetni?
Győr belváros, ma. Lent vagyok a gyerekekkel erre egy magyar vizsla oda rohan az 5 éveshez ugy megijedt a gyerek, hogy ra csapott a kutya fejére egy játékkal ami fel szakadt és vérzett es még a gazdinak állt feljebb. Meg, bhogy fizessem ki az állatorvost stb...
Miért nem viszi ki a város határba, futtatóba a kutyáját az aki el akarja engedni?
Nagyon ideges vagyok. Nekem is van kutyám, megyünk ki a pusztába ea ott futhat, de nem a városban.
Teljesen igazad van, pórázon kellett volna, hogy legyen.
Azt viszont megjegyezném, hogy szerencsére nem kés volt a gyereked kezében, ijedtség ide, vagy oda.
#1 xd kès...
Kèrdező neked van igazad szerintem ne fizess semmit.
Igazad van.Pórázon kéne sétáltatni.
De érdekes hogy egy megijedt gyerek így védekezik,hogy rávág az állatra.Szülő hol volt?
Aki felelősen tart kutyát, az tisztában kellene, hogy legyen a szabályokkal. Szófogadó, vagy nem szófogadó kutya, pórázon kell sétáltatni, igazság szerint még az erdőben sem engedhetnéd el a pórázról, mert vadászok messziről vadnak nézhetik, és lelőhetik.
Városban pedig az előírások szerint nem lehetne szabadon futkosni hagyni egy kutyát. Egyetértek veled, én nem fizetnék, és Te sem fizess egy fillért sem. A gazda felelőssége a kutya megfelelő tartása. Amennyiben nem tartja be a szabályokat, előírásokat, úgy viselje azok következményeit.
Igazad van, nem szabadott volna póráz nélkül sétáltatni a kutyát.
Azt is megértem, hogy ettől egy 5 éves nagyon megijedt, és ösztönös reakcióként odacsapott a kutyának. Viszont ez nagyon nem okés, minél hamarabb magyarázd el a gyereknek, hogy ilyen esetben ne csapkodjon, mert a kutya meg is haraphatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!