Segítségre lenne szükségem! Kutyákhoz NAGYON értő, tapasztalt ember segítségét kérem?!
Egy látogató a honlapomról küldött egy üzenetet.Küldtem neki választ,szerintem 85%-ban jót mondtam,de biztosra akarok menni,nehogy tragédiához vezessen a dolog!Íme az email-amit kaptam. :
Tisztelt szerkesztö!elöször is gratulálok az oldalhoz nagyon jo odal,sok hasznos infoval.nekem mégis lenne egy kérdésem amivel még nem találkoztam.2hete vettem egy gyönyörü 8 hetes rotweiler kan kiskutyát.gyönyörü szép,nyugodt is.ugyanis az elsö naptol kezdve este nem sirt nem nyüszitett.kiegyensulyozott jo étvágyu.egyre bátrabb az udvaron,a kutya társai fellet uralkodik.minap az vettük észre ha csontot eszik a közelébe nem lehet meni morog és harapna.félek hogy agresziv lesz.ezek az elsö jelek?mit tegyek?mikor ezt tette megráztam a nyakán a bundáját és erélyesen rá szoltam.amugy sokat foglalkozom vele,játszunk,séta,futtatom.a segitségét kérném.hamarosan kisbabát szeretnénk és nem szeretném ha a gyerek veszélybe lenne.de viszont a kutyát is szeretném, nagyon szeretem.elöre is köszönöm a választ. TISZTELETTEL JUHOS GÁBOR
A válaszokat előre is köszönöm!!!!
És mégegyszer: el ne altassa! Dehogy kell. Komolyan, nincs olyan kutya ami ne lehetne megnevelni. Főleg ha még csak 8 hetes.
Se elzárni, se bezárni, se megverni se elaltatni, se vissza vinni nem kell.
Előttem is írtak jó dolgokat, én is írtam párat, ezt kell betartani.
utolsónak:
8 hetesnek még nagy a kanna.
Azt nem értem, honnan veszi a bátorságot, hogy ellásson tanácsokkal valakit, mikor neki sincs gőze semmiről. Ha jól vettem ki, külön honlapot üzemeltet erre.
Vak vezet világtalant, aztán csodálkozik, ha fejjel mennek a falnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!