Nagyon ciki arra kérni az allatorvost, hogy hadd fizessek fizetés után?
Ha mindig hozzá jársz, akkor vidd el, és mondd meg neki, muszály volt elhoznod,mert megy a hasa, de nem lehetne hogy később fizesd ki?
Én biztos megkérdezném, inkább ezt választanám, minthogy rámenjen az állatom, mert most nincs pénzem.
Amúgy én is jártam már így, sürgős műtét kutyának, utókezelések, gyógyszerek, 80 ezer Ft.Én kölcsönkértem jó ismerőstől, szerencsére adott, ő is állatbarát, megértette.De ha nem lett volna kölcsön, simán elvittem volna orvoshoz, és ott elmondom a gondot, akár még sírok is, csak mentse meg a kutyát.Vagy otthagyok értékeket nála,ékszert, vagy irataimat, hogy lássa visszamegyek a pénzzel.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Minden gond nélkül beleegyezett a doki.
Mondtam, hogy írjon róla számlát, de csak egy füzetbe írta fel, hogy mennyivel tartozunk. Nagyon rendes volt. Még vitamint is adott. Pedig az nem volt sürgős, de ideadta, hogy hozzam azt is majd utólag kifizetem. Egy részét oda akartam adni, de nem is engedte, mondta, hogy nekik semmi nem múlik egy héten, így ha ezzel segíthet, akkor nagyon szívesen. Mindenkinek ilyen dokit kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!