Nagyon ciki arra kérni az allatorvost, hogy hadd fizessek fizetés után?
Kérheted, de mindenképp azelőtt, hogy nekiáll bármit csinálni a kutyáddal. Szóval ne utólag vesd föl, mikor már elvégezte a munkáját.
A kutyusnak mennyire sürgős a baja? Ha nem sürgős, én eleve fizetés utánra kérnék időpontot.
Miért nem fizu után viszed?
Amúgy manapság nem ciki, sőt van ahol ők ajánlanak részletfizetést. Sőt! Olyanról is hallottam, hogy a doki felesége a helyi Provident-es, így hitelt is vehet fel ott a gazdi a kezelésre.
Mert fizetést leghamarabb 1 hét múlva kapok és napok óta tartó hasmenés már aggasztó. Eszik, iszik, de kicsit bágyadt is meg félek, hogy kiszarad.
Nyilván előtte beszélem meg a dokival, nem lesz ellene. Sokszor amikor veszem elő a penztarcat ő mondja, hogy hagyjam, ráér legközelebb vagy kisebb költsegeket el is enged, mivel azoknak akik visszatero vendegek mindig adnak kedvezményt. Csak más, ha ő ajánlja fel és más ha én kérem
Ha ismer, akkor nem ciki megkérdezni, a legrosszabb, ami elöfordulhat, hogy nem egyezik bele, akkor kénytelen leszel mégis azonnal kifizetni.
De szerintem nagyobb az esélye, hogy megérti a problémádat, legfeljebb ad egy írásos számlát befizetési határidövel, akkor ö is be van biztosítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!