Szerintetek ciki testvérrel összeköltözni?
Nem az szerintem, de az hogy valaki annak gondolja tényleg megakadályozna? Elég nagy hülyeség lenne, nem?
Egyébként én tök szívesen összeköltöznék a tesómmal, nagyon jó buli lenne:D Meg sok nézeteltérés és egymás gyilkolása is:DD Mi is fiú lány páros vagyunk egyébként, de köztünk van 3 év.
Dehogy gáz! Családtagról beszélünk. Ő lenne a megfelelő lakótárs mert ismer így tudja a határaid és tudja hogy mit szabad nálad mit nem, hamar meg tudnátok beszélni a dolgokat mert ismeritek egymás agyjárását meg talán jobb is lenne emiatt a kapcsolatotok.
Egy biztos: ne akadályozzon meg más véleménye abban hogy úgy éld az életed ahogy neked jobb
Tesóm lakott nálam három hónapig, mikor nem kapott kolit. Én nő vagyok, tesóm fiú, de nagyon jó volt mindig is a kapcsolatunk, hat év van köztünk az én javamra, emlékszem hogy 12 éves koromig, amíg el nem mentem kollégiumba, úgy is gyakran aludtunk együtt, hogy volt külön szobánk.
A héten ő főzött és vásárolt be, és én takarítottam, B héten fordítva, de nála vizsgaidőszakban volt két hét, mikor minden házimunkát átvállaltam, meg nálam is volt három hét, mikor heti 60-90 órát kellett dolgoznom egy fontos feladat miatt, akkor ő vállalt magára mindent. Azóta se volt olyan lakótársam, akivel ennyire gördülékenyen mentek volna a dolgok, meg hát ismerjük egymást, tudjuk, hogy mi az, amit tényleg soha nem csinálunk, mert arra a másik ugrik. Nekem egy pici bérelt lakásom van, az egyetlen probléma az volt, hogy ő a nappaliba aludt, én meg a hálófülkében, és reggel csendben kellett készülődnöm, ha éjszakás műszakot vállalt, vagy csak még aludt, és ő sem merte "haza"hozni a barátnőjét, csak egyszer, mikor előre mondtam neki, hogy elutazok egy hétvégére.
Szóval külön szobába bármikor összeköltöznék vele, szerintem egyáltalán nem gáz, itt is maximum az lehetett volna gond, hogy neki nem volt rendes privát szférája (bár én meg szinte sosem voltam otthon :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!