Ennek meg mi baja volt? :D Tiszta ciki.
Nem ez a legnagyobb problémám, csak szeretném megérteni ezt a viselkedést. Kinyitottam az ablakot és olyan furcsa érzésem támadt. Magam elé néztem, és ekkor észrevettem, ahogy egy harminc körüli vagy annál idősebb nő engem néz. Először arra gondoltam, hogy talán a házon van valami, aztán hirtelen bemutatta nekem a középső ujját. (Ez milyen már, istenkém. -.-") Fiatal lány vagyok és nem ismerjük egymást. Nem is érezném egy ennyi idős nőtöl korrektnek ezt a viselkedést, ha történetesen ismernénk egymást, akkor sem. Ez az egész alig két másodperc alatt történt.
Nem értem, hogy mivel érdemeltem ki ezt a fura reakciót, de egy ilyen eset miatt nem fogok megpüffedni a levegőtlen szobában és továbbra is szellőztetni fogok.
Ez egyfajta köszönési forma lehetett? :D Nekem is meg kellett volna mutatnom a középső ujjamat?
Majdnem elröhögtem magam ezután, mert azért mégis csak egy elvileg érett nőről volt szó. Azt gondoltam, ez legfeljebb a kamaszok egy rétegénél norma, amit kinőnek az emberek egy idő után.
Szerintem ez semmilyen korútól nem normális viselkedés.
De hogy nyitottad ki az ablakot, hogy külön "magad elé" kellett nézned?
XDDDD A hülye p*csa
Mármint a nő :DDD
Ne foglalkozz vele. Egyre több a nem normális ember.
Sajnos nem csak felnőttek hanem gyerekek is. Én pl úgy jártam, hogy kocsival mentünk valahová, és dugó volt, ezért álltunk. Mellettünk is állt egy autó aminek a hátsó ülésén két 6-8 éves korú fiúk ültek. Amikor véletlenül odanéztem az egyik gyerek kiöltötte a nyelvét, és a középső ujját mutogatta fel. Az apja volt a sofőr az ablak lehúzva. Én is lehúztam, és megkérdeztem az apjától, hogy a fia tudja mit jelent amit mutogat? Majd kecsesen megmutattam neki a középső ujjamat.
Bevallom örömmel töltött el, hogy az apja hátranyúlva lekevert a kölyöknek egy pofont- Legközelebb nem mutogat..
iiIii
Viccet felre teve ne foglalkozz vele. Rajtad vezette le spontan a feazultseget mert ekkora taplo. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!