Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ez nagyon ciki?

Ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Van egy görög teknősöm, ma elmentem a mellettünk lévő város parkjának közelében lévő erdejébe földért, mert az eddig használt forgácsot szerettem volna erdei földre cserélni a teknős alatt. Annak a biciklimnek kilyukadt a kereke, amin van csomagtartó, így egy olyan kerékpárral mentem, amin nincs semmilyen kiegészítő, így vittem két szatyort, hogy majd azokat egymásba rakom és felakasztom a kerékpár kormányára. Nem számítottam rá, hogy ennyire nehéz lesz egy zacskó föld, nem vagyok egy erős nő, így alig bírtam felemelni is, de nagy nehezen felkötöttem a kerékpár kormányára. Elég nehéz volt a zacskó földdel tekerni, elhúzott balra, így próbáltam lassan menni, amikor kiértem egy forgalmasabb utcára az úton mentem, kb. 50 métert sikerült tekernem, amikor egy vasúti átjáróhoz értem és épp a vasúti átjáró közepén leszakadt a zacskó füle. Elég sokan vártak a vonatra (mellette van a vasútállomás is), így rengeteg ember látta a bénázásomat. Leraktam a biciklit, visszatoltam, letámasztottam, majd kiszaladtam a sínek közepére összeszedni a zacskó földet, aminek a fele ottmaradt a síneken. Mivel egy elég forgalmas út, ez idő alatt elég sok autót feltartottam amíg próbáltam felszedni a sínről a szétszóródott földet.

Ezt követően félreálltam egy bokor mellé, próbáltam minél eldugottabb helyre, de egy közmunkás így is odajött nézelődni. Próbáltam összekötni a zacskók fülét, hátha sikerült valahogy visszarakni a kormányra, de annyira szétszakadt, hogy esélytelen volt, így otthagytam a földet egy bokorban.

Így visszagondolva vicces és ijesztő a történet, hisz bármikor jöhetett volna egy vonat, amíg én próbálom összekaparni a földet a sínekről, valamint attól félek, hogy mi van, ha látta ezt a szituációt egy ismerősöm? Elsüllyednék a szégyentől ha valaki megemlítené, hogy ezt látta.

Szerintetek is ciki vagy csak én reagálom túl?

2016. szept. 23. 13:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak túlreagálod. Van hogy sz@r napja van az embernek, és semmi sem sikerül. Legközelebb majd nem zacskóval mész földért. A bámészkodókkal meg nem kell foglalkozni, ha valamelyik beszól, küldd el a bús p..csába.
2016. szept. 23. 13:18
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, de vicces, egy Mr Bean jelenet forgatókönyve. :)

"Elsüllyednék a szégyentől ha valaki megemlítené, hogy ezt látta."

Én magam mesélném el bárkinek, aki végighallgat, hogy mi történt velem.

2016. szept. 23. 13:35
 3/17 anonim ***** válasza:
34%
kb hülyének nézhettek az emberek de semmi baj :D vagy lehet azt is hihették, hogy a földben drogot rejtettél el, azért akarod mindenképpen felszedni, aztán amikor nem sikerül, minél gyorsabban elhúzod a csíkot
2016. szept. 23. 13:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Inkább vicces lehettél, mint ciki. De épeszű ember, aki már cipekedett sokat, nyilván meg tudja érteni, ha szakad a szatyor...

Inkább ez a ciki, hogy ennyit rágódsz rajta, és képes vagy ide leírni ilyen részletességgel...

Máskor több szatyorba tedd, vagy vigyél vödröt...

2016. szept. 23. 13:48
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Én nem vinnék a parkból a teknősnek földet, mert ki tudja hány kutya és ember hugyozta össze, mivel fertőzött. Miért nem veszel virágüzletben egy zacskó virágföldet?
2016. szept. 23. 13:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg rendes dolog volt, hogy letakarítottad a földet az árjáróból. Még ha eredetileg tovább is akartad vinni, és csak azért. De én ha ezt külső szemlélőként látom, azt gondoltam volna, hogy vitte a földet a hölgy, leszakadt a zacskó, és milyen jó fej, hogy azért eltakarítja, pedig biztos nem jókedvében teszi.
2016. szept. 23. 13:51
 7/17 A kérdező kommentje:

Én magam is így visszagondolva viccesnek találom, de azért elmesélni nem merném egyelőre senkinek, elég szerencsétlennek tűnnék ez alapján :D

Mindenképp furcsállhatták, hogy egy szatyor földet viszek, amiből ráadásul kiállt egy kerti kis ásó (a szatyor tetején lévő szabad földbe szúrtam bele), szerencsére az autók addig megálltak a sín előtt, míg összetakarítottam, legközelebb biztos nem szatyorba viszem a földet, pláne nem biciklivel.

Nem a parkból szedtem a földet, hanem a park mellett lévő erdő belsejéből, ahol nem igazán járnak emberek. Direkt olyan helyet kerestem, ahol nem volt már kitaposott út a közelben, borostyán borította a talajt. Parkból én sem szednék földet, akkor már inkább az itthoni kertből venném, de azt olvastam az erdei föld a legjobb, mert sok benne az ásványi anyag. A virágföld nem annyira jó erre a célra, mert vannak benne vegyszerek.

2016. szept. 23. 14:10
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Előző válaszodhoz hozzászólva, most sem szatyorba vitted a földet, hanem szatyorban.
2016. szept. 23. 14:20
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
A szatyrot bele kellet volna tenned egy hátizsákba.Nem a kormányra aggatni.
2016. szept. 23. 14:29
 10/17 A kérdező kommentje:
Akár szatyorba is vihettem volna a földet, hogy aztán ha megtelt szatyorban szállítsam tovább, de így van, ez esetben szatyorban szállítottam, lemaradt egy n betű.
2016. szept. 23. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!