Ez nagyon ciki?
Van egy görög teknősöm, ma elmentem a mellettünk lévő város parkjának közelében lévő erdejébe földért, mert az eddig használt forgácsot szerettem volna erdei földre cserélni a teknős alatt. Annak a biciklimnek kilyukadt a kereke, amin van csomagtartó, így egy olyan kerékpárral mentem, amin nincs semmilyen kiegészítő, így vittem két szatyort, hogy majd azokat egymásba rakom és felakasztom a kerékpár kormányára. Nem számítottam rá, hogy ennyire nehéz lesz egy zacskó föld, nem vagyok egy erős nő, így alig bírtam felemelni is, de nagy nehezen felkötöttem a kerékpár kormányára. Elég nehéz volt a zacskó földdel tekerni, elhúzott balra, így próbáltam lassan menni, amikor kiértem egy forgalmasabb utcára az úton mentem, kb. 50 métert sikerült tekernem, amikor egy vasúti átjáróhoz értem és épp a vasúti átjáró közepén leszakadt a zacskó füle. Elég sokan vártak a vonatra (mellette van a vasútállomás is), így rengeteg ember látta a bénázásomat. Leraktam a biciklit, visszatoltam, letámasztottam, majd kiszaladtam a sínek közepére összeszedni a zacskó földet, aminek a fele ottmaradt a síneken. Mivel egy elég forgalmas út, ez idő alatt elég sok autót feltartottam amíg próbáltam felszedni a sínről a szétszóródott földet.
Ezt követően félreálltam egy bokor mellé, próbáltam minél eldugottabb helyre, de egy közmunkás így is odajött nézelődni. Próbáltam összekötni a zacskók fülét, hátha sikerült valahogy visszarakni a kormányra, de annyira szétszakadt, hogy esélytelen volt, így otthagytam a földet egy bokorban.
Így visszagondolva vicces és ijesztő a történet, hisz bármikor jöhetett volna egy vonat, amíg én próbálom összekaparni a földet a sínekről, valamint attól félek, hogy mi van, ha látta ezt a szituációt egy ismerősöm? Elsüllyednék a szégyentől ha valaki megemlítené, hogy ezt látta.
Szerintetek is ciki vagy csak én reagálom túl?
Nem ciki, de vicces, egy Mr Bean jelenet forgatókönyve. :)
"Elsüllyednék a szégyentől ha valaki megemlítené, hogy ezt látta."
Én magam mesélném el bárkinek, aki végighallgat, hogy mi történt velem.
Inkább vicces lehettél, mint ciki. De épeszű ember, aki már cipekedett sokat, nyilván meg tudja érteni, ha szakad a szatyor...
Inkább ez a ciki, hogy ennyit rágódsz rajta, és képes vagy ide leírni ilyen részletességgel...
Máskor több szatyorba tedd, vagy vigyél vödröt...
Én magam is így visszagondolva viccesnek találom, de azért elmesélni nem merném egyelőre senkinek, elég szerencsétlennek tűnnék ez alapján :D
Mindenképp furcsállhatták, hogy egy szatyor földet viszek, amiből ráadásul kiállt egy kerti kis ásó (a szatyor tetején lévő szabad földbe szúrtam bele), szerencsére az autók addig megálltak a sín előtt, míg összetakarítottam, legközelebb biztos nem szatyorba viszem a földet, pláne nem biciklivel.
Nem a parkból szedtem a földet, hanem a park mellett lévő erdő belsejéből, ahol nem igazán járnak emberek. Direkt olyan helyet kerestem, ahol nem volt már kitaposott út a közelben, borostyán borította a talajt. Parkból én sem szednék földet, akkor már inkább az itthoni kertből venném, de azt olvastam az erdei föld a legjobb, mert sok benne az ásványi anyag. A virágföld nem annyira jó erre a célra, mert vannak benne vegyszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!