Ez nagyon ciki?
Van egy görög teknősöm, ma elmentem a mellettünk lévő város parkjának közelében lévő erdejébe földért, mert az eddig használt forgácsot szerettem volna erdei földre cserélni a teknős alatt. Annak a biciklimnek kilyukadt a kereke, amin van csomagtartó, így egy olyan kerékpárral mentem, amin nincs semmilyen kiegészítő, így vittem két szatyort, hogy majd azokat egymásba rakom és felakasztom a kerékpár kormányára. Nem számítottam rá, hogy ennyire nehéz lesz egy zacskó föld, nem vagyok egy erős nő, így alig bírtam felemelni is, de nagy nehezen felkötöttem a kerékpár kormányára. Elég nehéz volt a zacskó földdel tekerni, elhúzott balra, így próbáltam lassan menni, amikor kiértem egy forgalmasabb utcára az úton mentem, kb. 50 métert sikerült tekernem, amikor egy vasúti átjáróhoz értem és épp a vasúti átjáró közepén leszakadt a zacskó füle. Elég sokan vártak a vonatra (mellette van a vasútállomás is), így rengeteg ember látta a bénázásomat. Leraktam a biciklit, visszatoltam, letámasztottam, majd kiszaladtam a sínek közepére összeszedni a zacskó földet, aminek a fele ottmaradt a síneken. Mivel egy elég forgalmas út, ez idő alatt elég sok autót feltartottam amíg próbáltam felszedni a sínről a szétszóródott földet.
Ezt követően félreálltam egy bokor mellé, próbáltam minél eldugottabb helyre, de egy közmunkás így is odajött nézelődni. Próbáltam összekötni a zacskók fülét, hátha sikerült valahogy visszarakni a kormányra, de annyira szétszakadt, hogy esélytelen volt, így otthagytam a földet egy bokorban.
Így visszagondolva vicces és ijesztő a történet, hisz bármikor jöhetett volna egy vonat, amíg én próbálom összekaparni a földet a sínekről, valamint attól félek, hogy mi van, ha látta ezt a szituációt egy ismerősöm? Elsüllyednék a szégyentől ha valaki megemlítené, hogy ezt látta.
Szerintetek is ciki vagy csak én reagálom túl?
Én a múltkor a cégnél vittem be egy zsugor vizet az irodába. A bejárati ajtó előtt minden előjel nélkül leszakadt a füle, jó nagyot csattant a földön. Sebaj, megfogtam az egyik oldalánál a fóliánál, elindultam befelé, a folyosó végénél a fólia a kezemben maradt, a zsugor a földön csattant és szétszóródott a víz. Én úgy röhögtem, hogy kihívtam a titkárnőnket, hogy most nézze meg... :D
Szerintem nevess rajta, ne cikinek érezd. :)
Igen, ez is vicces lehetett. :D
Mikor este hazajött a párom elmeséltem neki is, bár a nevetéstől alig bírtam végigmondani mi történt, de neki is folyt a könnye a nevetéstől. Azt mondta ő is járt már hasonlóan, a boltból vitte haza biciklivel kormányon a teli zacskót, mert a csomagtartóra már nem fért és mikor kikanyarodott a forgalmasabb útra a zacskó nem bírta tovább és kiszakadt az alja, minden szanaszét gurult az autók alá, alig bírta összeszedni.
Most, hogy így olvastam a történeteket meg ő is elmesélte ezt már nem is érzem annyira szerencsétlennek magam, inkább tényleg vicces az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!