Ciki az ha csak egy egyszerű betanított munkásként melózom, pedig van érettségim és két jó szakmám?
mintha ezt egyszer már kérdezted volna.
ha ennyire zavar, lépj le.
amúgy meg nem hordanám fel ennyire az orrom, hogy a te teljesítményeddel már azon gondolkoznék, hogy bárhol is ciki lenne dolgozni.
En mondjuk azokra a fiatalokra lennek kivancsi,feher emberekre,akik dunat rekeszto diplomajuk vannak es hol dolgoznak?
Vagy mit csinalnak? Mert valoban 8 altalanos vegzettsegu munkaknal plane fizikai,nem sok fiatalt, meg feher embert latni.
De tomeges szammal nyomja ki az egyetem a diplomasokat akikbol dunat lehet rekeszteni, tenyleg kivancsi vagyok erre,hogy a fiatalok 20-30as korosztaly, hol dolgozik.
Te legalább dolgozol....!
4 szakmával+érettségivel olyan helyekre sem vesznek fel ahol sima egyszerű melós lennék csak (gépkezelő, segédmunkás, árufeltöltő, sofőr, raktáros)
Igaz 3 műszakba nem vagyok hajlandó menni, de akkor is durva hogy 1-2 műszakos helyekre nem kellek :(
Leginkább irodában dolgoznak és elérik hogy a melós óránkét 8 vödör helyett 9et tudjon készíteni.
BTW: Tavaly ~70.000 diplomát+doktorit adtak ki. A lakosságnak kevesebb mint harmada rendelkezik diplomával és ebben már benne vannak a Gábor Dénes papírok is. Ez elég kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!