Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem maradhatok a kozmeti...

Miért nem maradhatok a kozmetikában, míg megcsinálják a kutyámat? Mi titkolni valója van a kutyakozmetikusnak?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondják, hogy azért, mert akkor ideges a kutya. Borítékolom, ez nem igaz! Már voltam ott nem egyszer a kutyámmal, ahol megengedték és teljesen nyugodt volt. Sőt voltam ott úgy is, hogy nem az én kutyám nyírták, de ott volt a gazdi és az a kutya is nyugodt volt, több is. Viszont mikor olyan helyre vittem, ahol nem engedték meg, hogy ott legyek, napokig reszketett utána a kutyám és depressziós volt. És megkértem, hogy ne nyomják ki a bűzmirigyét és mégis kinyomták, amit onnan tudok, hogy aztán begyulladt neki és az én kutyámnak csak olyankor gyulladt be eddig, ha megpiszkálták.

Mégis, miért nem lehet ott a gazdi? Mi titkolni valójuk van? Megverik a kutyát vagy mi? Nekem ez felháborító! És a legtöbb kozmetikus ilyen, rengeteg helyre próbáltam már menni és egy kezemen megszámolom, hány helyen engedték meg, hogy én is ott legyek. Miért?

2010. jún. 30. 23:05
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Nem látom értelmét tovább vitatkozni veletek. :) Más állásponton vagyunk, elfogadom, viszont bennem van annyi gerincesség, hogy elismerem, rosszul fogalmaztam meg a harapás dolgot, mert odakapás volt. De hát ennyi örömötök legyen, hogy ezt elismerem. :)

Én nem mondok a ti kutyáitokra semmit, mert nem ismerlek titeket. Azt viszont látom, hogy a saját dolgaitokon nem bírtok túllépni - ezrét sem folytatom a vitát. Örüljetek magatoknak és a tökéletességeteknek, már csak azért is, mert ugyan én is fennhordom az orrom, mint mondtátok - lám ti ugyan nem? Én szeretem a pin@nyaló kutyákat, az meg, hogy az én kutyám el van.e kényeztetve, egyedül én tudom és az aki ismer engem, de nyilván nektek röntgen szemetek van és keresztül láttok a monitoron. :) Sebaj, legyetek boldogok, én másképp gondolkozom.

Hülyékkel nem vitatkozom tovább, mert nekem nincs rutinom az ilyenekben. :) Nélkületek is tudom, hogy nagyon sokan vannak, akik egyetértenek velem. :)

2010. júl. 2. 12:19
 32/49 anonim ***** válasza:
32%

Úristen kérdező , legalább ne saját magad ellen beszélnél!!!

"sőt a saját kutyám, aki yorki keverék, ő is harapott már meg" Ezt te írtad b+ , meg megint mi ez az okoskodás a következetességről ?? Neked kell következetesen nevelni a kutyát , a kozmetikusnak ehez semmi köze.És igen, ha adsz egy taslit a kutyának , a meg fog lepődni rajta és abbahagyja mondjuk az ugrálást(ezt csak példaképp ítom) mert meglepődik.És mint már írtam ,sok helyen kikötik a kutyát kozmetikázás alatt , hogy ne tudja megharapni a kozmetikust ha fájdalmat okoz neki , és ez így rendjén is van , még mindíg jobb mintha megütné a kutyát.

2010. júl. 2. 12:24
 33/49 A kérdező kommentje:
Csak egy szó még: ha azt mondod nem fáj a fülszőr tépés, próbáld ki mondjuk a saját orrszőrödet tépni vagy epiláld le a bikinivonalad. Az sem fáj, csak kellemetlen, de nagyon. Csak amíg az ember össze tudja a fogát szorítani, addig a kutyák általában nem így reagálnak. De a te kutyád mivel mivel nem egy pin@nyaló, nyilván vasbetonból van, akin az úthenger is átmehet, még sincs egy nyikkanása sem. Ugyan, miért fáj az neked, hogy más kutyája nem olyan tökéletes, mint a tiéd? Nem vagy kozmetikus, nem is akarsz az lenni, akkor mit vagy úgy oda? :D Verjed a tiédet, azért mert más ezért nem ver, hanem másképp közelít és te ezen így kiakadsz, elég nagy lelki szegénységre vall. De hát biztos annyira ráérsz, hogy jobb dolgod sincs, a "haveroddal" együtt. További jó fikázódást, én ettől még nyugodtan fogok aludni.
2010. júl. 2. 12:25
 34/49 Winner of Royal Hill ***** válasza:
32%
Üzenem a kérdezőnek meg az közvetlen utánam irkáló okostojásnak,hogy a szövegértelmezést még gyakorolják!
2010. júl. 2. 12:28
 35/49 anonim ***** válasza:
32%
Te megint egy olyan kérdező vagy , aki más válaszokra számított mint amilyet kapott.Nem tudod elviselni , hogy nincs 100%-osan igazad , és próbálod másra is ráerőltetni a dolgot ilyen-olyan érvrkkel és okoskodással , csak az a gáz hogy saját magadat cáfoltad meg a válaszaidba.Gondolom rájöttél erre te is , és ezért annyival lezárod a dolgot hogy mi vagyunk a hülyék mert vitatkozunk , és akkor legyünk boldogok hogy nekünk van igazunk.
2010. júl. 2. 12:29
 36/49 Winner of Royal Hill ***** válasza:
32%
1kan-nál a pont:)
2010. júl. 2. 12:30
 37/49 anonim ***** válasza:
32%

Még hogy mi vagyunk oda magunktól xD

Te játszod itt a nagy "kutyakozmetikust" csk mert megcsináltad már pár kutyának a nyírást....

2010. júl. 2. 12:33
 38/49 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell ezen mit értelmezni. Te ocsmányul beszélsz az olyan kutyákról akiket nem neveltek meg. Pedig erről nem a kutya tehet. Azon kívül azt várod el a kutyától hogy érzéketlen legyen mint egy bábu. Pedig erre senki nem képes. Akármilyen egy kutya, senki nem kérheti hogy hagyjam egyedül és senki nem verheti.
2010. júl. 2. 12:35
 39/49 anonim ***** válasza:
48%

Én egyszer sem beszéltem ocsmányul 1 kutyáról sem , ha nem hiszed olvass vissza(előbb szidnám a gazdáját).Nem egyformán reagálnak a kutyák , de ha a saját kazdáját megharapná ott valami el van rontva a nevelésben.Megint csak nem mondtam olyat , hogy legyenek érzéketlenek a kutyák , hiszen ha idegen okoz nekik fájdalmat igenis elfogadható hogy megharapja(sztem ezt is már leírtam) , de ennek elkerülése végett kötik ki a kutyákat , és ezért nem szeretik ha ott a gazda.

De ha te ott akarsz maradni vele , és nem engedi a kozmetikus , akkor menj máshová , jogod van hozzá.Keress egy olyan kozmetikust akiben megbízol és vidd oda , de nem kellene siránkozni hogy ki hogyan csinálja a nyírást , senki sem mondta hogy oda vidd a kutyádat....

2010. júl. 2. 12:42
 40/49 A kérdező kommentje:

Teljesen nem érdekel, hogy azt gondolod-e, hogy igazam van vagy sem. Te úgy gondolod, én emígy, mit folytassak egy értelmetlen vitán? Az anyázásig kéne elmenni? Ennél kulturáltabbnak tartom magam.

Na meg: nektek nem ilyen a kutyátok és nem kell kozmetikázni sem és kozmetikusok vagytok, akkor ti mit okoskodtok olyan dologban ami nem érint titeket?

És ez az egész a tipikusan magyar mentalitás, ugrotok mint a hiába ha valakit összefogva ki lehet kezdeni és minden szavában keresni, miben lehet belekötni meg ellentmondást keresni, meg ez is a tipikus magyar, ha valakinek van önbizalma, lelkesedése, azt azonnal el kell taposni, meg ha valaki mást akar alkotni, mint a többi, akkor azt gáncsoljuk ám el, tipikus irigység. Ha ennyire ügyesek, okosak és nagy szakértők vagytok, menjetek el kozmetikusnak. Aki meg kozmetikusként írt, az meg örüljön magának, ha van ügyfélköre, miért fáj az neki, hogy másképp akarom csinálni? Vagy mert fél, hogy ő nem elég jó? Nem hiszem, hogy az ő ügyfélkörét fogom "lenyúlni", na meg úgyis az ügyfél választ, kihez jár. Ugyanazt csináljátok, mint egy másik kérdésnél a mudis lánnyal, aki csak azért, mert felvállalta az igazságot, elmondott egy példát magán keresztül, mindenki támadni és döfködni kezdte, amiért ki merte mondani azt, amire büszke. Szánalmas egy társadalom, mondhatom. Szánalmas a magyar nép, mert itt csak annak van becsülete, aki magát semmibe veszi, aki nyugodt szívvel ki meri magát húzni és ezt fel is vállalja, azt taposni kell. De hát ezért tart itt ez az ország is. Hajrá!

2010. júl. 2. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!