Miért nem maradhatok a kozmetikában, míg megcsinálják a kutyámat? Mi titkolni valója van a kutyakozmetikusnak?
Mindig azt mondják, hogy azért, mert akkor ideges a kutya. Borítékolom, ez nem igaz! Már voltam ott nem egyszer a kutyámmal, ahol megengedték és teljesen nyugodt volt. Sőt voltam ott úgy is, hogy nem az én kutyám nyírták, de ott volt a gazdi és az a kutya is nyugodt volt, több is. Viszont mikor olyan helyre vittem, ahol nem engedték meg, hogy ott legyek, napokig reszketett utána a kutyám és depressziós volt. És megkértem, hogy ne nyomják ki a bűzmirigyét és mégis kinyomták, amit onnan tudok, hogy aztán begyulladt neki és az én kutyámnak csak olyankor gyulladt be eddig, ha megpiszkálták.
Mégis, miért nem lehet ott a gazdi? Mi titkolni valójuk van? Megverik a kutyát vagy mi? Nekem ez felháborító! És a legtöbb kozmetikus ilyen, rengeteg helyre próbáltam már menni és egy kezemen megszámolom, hány helyen engedték meg, hogy én is ott legyek. Miért?
Kutyakozmetikus vagyok és én sem szeretem ha ott van a gazdi és nem azért,mert takargatni valóm van és azért sem mert elkábitom a kutyákat.
Sokkal nyugodtabban viselkedik és szebben áll ha nincs ott a gazdi.Ha nem is izeg-mozog(ami miatt a gazdinak ugy tünik,hogy nyugodt)a fejét folyamatosan tekergeti és a gazdit keresi.Senkinek nem hiányozna,hogy ezért véletlenül megvágnám.
Már ne haragudj, de én mint leendő kozmetikus már megtapasztaltam az ellenkezőjét, amit mondtak eddig nekem a kozmetikusok. És magam csinálom a kutyámat, az ilyenek miatt és ezért tanulom meg a szakmát. Nem tudom, nektek nem számít az ügyfelek véleménye? Mennyi alázat van tibennetek? Nem igazán vinném olyan kozmetikába a kutyámat, ahol így beszélnek az ügyfélről/ügyféllel, hogy ugyan honnan tudnám én mint ügyfél jobban, ha nem én tanultam a szakmát! Micsoda tiszteletlenség ez?! Hogy akarsz azoknak az embereknek a pénzéből élni, akikkel így beszélsz?
Van egy-két jó ismerősöm is a szakmában, akiktől hallottam dolgokat, az egyikőjük kifejezetten problémás kutyákkal foglalkozik, ő is megengedi, hogy ott legyenek a gazdik munka közben. És mondta, hogy azért nem engedik sokan, mert megütik a kutyát ha nagyon vergődik, meg van, ahol elkábítják, meg kikötözik. Mit tud egy ilyen kozmetikus? Nekem ez szánalmas és egyáltalán nincs bizalmam egy olyan ember felé, akinek nem nézhetem meg menet közben a munkáját. A másik meg, hogy a gyerekem sem hagynám ott a fodrásznál, így a kutyámat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!