Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy bírják a kutyáitok ezt...

Hogy bírják a kutyáitok ezt az Istenverte förtelmes puffogást? Ez egy őrület!

Figyelt kérdés
Az enyém már megnyugodott, itt alszik mellettem. Adtam neki kora este egy nyugtatót, amit az állatorvos adott. (magyar vizsla)

2018. dec. 31. 23:58
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
90%
Anyámék vigyáztakrá itthon. A lakásba aludt a pulcsimmal, azt mondták semmi baj nem volt vele. Hajnalba mikor haza értem majdnem fel se ébredt anyira aludt.
2019. jan. 1. 13:10
 32/46 anonim válasza:
2019. jan. 1. 17:17
 33/46 anonim ***** válasza:
57%

#30 hát nem én pattogok 12 óra durrogás miatt évente xd

Ja, és minden évben van egy ilyen kérdés .. jaaaaaaj ezek a büdös köcsögök jaaaaaaj.

Itt sem arra irányult a dolog, hogy mégis ki mit csinál a kutyával. Arra, hogy találjon hasonló állásponton lévő embereket, akiknek aztán al lehet mondani, hogy ugye ezek mekkora proli parasztok, ugye? De ugye?

Proli cucc, legyen neked a kis fejedben az. Aki meg szereti úgyis lőni fogja.

Most kaptam egy privátot hogy le lettem pontozva. Oké, leszarom. És látni kellene hogy örült neki. Ha ez valakinek a legnagyobb öröme akkor ott kicseszett nagy problémák vannak. De legyen, örülj :D

De szerintem az hogy azert minősítesz egy embert mert szereti a tűzijátékot, az vall egy értelmi szintre. Ez nem feltétlen csak neked szól, hanem a kérdezőnek is pl. Minden agyatlan baromnak elhordta azokat akik szeretnek tűzijátékozni. Szerintem haver inkabb nézz tükörbe, mielőtt más embereket minősítesz... Van ott még mit alakítani hidd el.

Mondom ezt úgy, hogy van 2 kutyám is, aki hidd el, ugyanúgy fél, és igényli a gondoskodást mint a tiéd. Meg van kutyája még nagyjából további 6 millió embernek ebben az országban ...

És nem azokat védem akik mások alá dobják, nem is azokat akik a megengedett időn kívül lövik.... Azokat akik NORMÁLISAK. Mert hát lássuk be, még mindig többségben vannak azok, akik lövik, vagy tolerálják. És kisebbségben ti, akik nagyon okosnak hiszitek magatokat, minden évben névtelenül háborogva, csak épp magatokba nem néztetek még. Innen is gratulálok.

2019. jan. 1. 17:47
 34/46 anonim ***** válasza:
31%
# 34-es, csak 2 mondatodat olvastam, elég is volt... Milyen 12 óráról beszélsz? Ez a sok paraszt megveszi a durrogó szarjait amint Karácsony után nyitnak a boltok, és onnantól napi szinten dobálja., ma is ment a durrogás pedig már nincs szilveszter. Mert ezek a gyökerek úgy bespájzolnak ezekkel a szarokkal, hogy ha valamelyik hülye családtagjának júliusban szülinapja van, még akkor is legyen mivel durrogni. Szánalom. Bármelyik kulturáltabb embert megkérdezed, mind elítéli ezt. Ne gyertek a "csak évi 1 nappal". Az sem kellene. Ha évi egy napon büntetlenül bűnözhetnének az emberek, az is csak egy nap, milyen jó lenne, nem? Örüljetek a hülye petárdáitoknak, meg a tűzijátékoknak. Néhány év, és be lesz tiltva, ezt most borítékolom. :)
2019. jan. 1. 20:17
 35/46 anonim ***** válasza:
59%

35.-nek.

SOK, 1. kategóriájú piro cucc EGÉSZ ÉVBEN legális!

És az OSTOR és a GÁZPISZTOLY is!

2019. jan. 1. 20:21
 36/46 anonim ***** válasza:
60%

#35 na látod, 2 mondatot olvasol végig és az alapján ítélsz. Pontosan ennyit is érsz, meg a véleményed is a szememben.

Minden normális ember toleráns. Nem pedig elítélő.

Nyugodtan örülj magadnak, sosem lesz tiltva, szerencsére.

2019. jan. 1. 20:27
 37/46 anonim ***** válasza:
0%

Igen, van, akiből két mondat is bőven elég.

De a lényeg, be fogják tiltani a tűzijátékokat, ez 100%. :)

2019. jan. 1. 21:17
 38/46 anonim ***** válasza:
35%
Úgy, hogy le se sz*ja. Abszolut nem érdekli a petárdázás,tüzijáték. Kis korában meg lett neveleve, hozá lett szoktatva ennyi. A neten legalább ezer leírás van,h ogy ezt hogyan kell csinálni.
2019. jan. 1. 21:58
 39/46 anonim ***** válasza:

Bár szokott félni mindkettő, most nem volt vészes.

Biztonságos helyre lettek zárva, hogy ha valamelyik megriad, akkor ne tudjon kiszaladni a világból. De így most egész jól viselték.

2019. jan. 1. 22:35
 40/46 anonim válasza:
80%
Az emberek többsége meg azt nem bírja, hogy a kutyátok után sokszor még a szart se vagytok képesek felszedni. Szóval nem kell itt a képmutatás meg hogy milyen intelligensek vagytok mert elég szánalmas... egy évben igazán ki lehet bírni pár napot amikor azok akiknek volt gyerekszobájuk kicsit kiengedik a gőzt...:) Valóban zavaró az a pár idióta akik nem képesek ezt normális keretek között megvalósítani de ők nem csak titeket zavarnak.
2019. jan. 2. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!