Hogy bírják a kutyáitok ezt az Istenverte förtelmes puffogást? Ez egy őrület!
#30 hát nem én pattogok 12 óra durrogás miatt évente xd
Ja, és minden évben van egy ilyen kérdés .. jaaaaaaj ezek a büdös köcsögök jaaaaaaj.
Itt sem arra irányult a dolog, hogy mégis ki mit csinál a kutyával. Arra, hogy találjon hasonló állásponton lévő embereket, akiknek aztán al lehet mondani, hogy ugye ezek mekkora proli parasztok, ugye? De ugye?
Proli cucc, legyen neked a kis fejedben az. Aki meg szereti úgyis lőni fogja.
Most kaptam egy privátot hogy le lettem pontozva. Oké, leszarom. És látni kellene hogy örült neki. Ha ez valakinek a legnagyobb öröme akkor ott kicseszett nagy problémák vannak. De legyen, örülj :D
De szerintem az hogy azert minősítesz egy embert mert szereti a tűzijátékot, az vall egy értelmi szintre. Ez nem feltétlen csak neked szól, hanem a kérdezőnek is pl. Minden agyatlan baromnak elhordta azokat akik szeretnek tűzijátékozni. Szerintem haver inkabb nézz tükörbe, mielőtt más embereket minősítesz... Van ott még mit alakítani hidd el.
Mondom ezt úgy, hogy van 2 kutyám is, aki hidd el, ugyanúgy fél, és igényli a gondoskodást mint a tiéd. Meg van kutyája még nagyjából további 6 millió embernek ebben az országban ...
És nem azokat védem akik mások alá dobják, nem is azokat akik a megengedett időn kívül lövik.... Azokat akik NORMÁLISAK. Mert hát lássuk be, még mindig többségben vannak azok, akik lövik, vagy tolerálják. És kisebbségben ti, akik nagyon okosnak hiszitek magatokat, minden évben névtelenül háborogva, csak épp magatokba nem néztetek még. Innen is gratulálok.
35.-nek.
SOK, 1. kategóriájú piro cucc EGÉSZ ÉVBEN legális!
És az OSTOR és a GÁZPISZTOLY is!
#35 na látod, 2 mondatot olvasol végig és az alapján ítélsz. Pontosan ennyit is érsz, meg a véleményed is a szememben.
Minden normális ember toleráns. Nem pedig elítélő.
Nyugodtan örülj magadnak, sosem lesz tiltva, szerencsére.
Igen, van, akiből két mondat is bőven elég.
De a lényeg, be fogják tiltani a tűzijátékokat, ez 100%. :)
Bár szokott félni mindkettő, most nem volt vészes.
Biztonságos helyre lettek zárva, hogy ha valamelyik megriad, akkor ne tudjon kiszaladni a világból. De így most egész jól viselték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!