Miért lett divatkutya a corgi?
Rá kellett keresnem, mert eddig nem ismertem, illetve nem találkoztam ezzel a jelenséggel sem.
Nagyon aranyosak. :D
Nyilván közre játszik, hogy kis termetű kutya, ami például benti kutya esetén ideális. Persze az sem utolsó szempont hogy ilyet nem látni minden háznál. Kis hazánkban igen csak kevés egyed lehet belőle.
Egyébként eszembe jutott, hogy ilyen kutyus volt a Cowboy Bebop c. mesében is. :D
Ezt írd be! YouTube_ corgi compilation.
Meg látod hány videó jön ki!
Én ismerek személyesen két corgit. Ők együtt vannak, szóval egy gazdi tart kettőt.
Nekem tetszettek, aranyosak, igaz, nem tartanám, mert nem az én világom, de tényleg tüneményesen édesek.
Szerintem egyáltalán nem divatkutya, mondhatni, hogy szerintem ritka. Főleg Magyarországon.
Amúgy, a világon 7(?) milliárd ember lakik. Szerinted ebből hány ember tarthat ilyen fajtájút? Ha azok közül, akik tartanak, csak minden 10. vagy minden 100. felrak netre csak egy videót róluk, és kulcsszónak megadja, hogy corgie, akkor szerintem kapásból millió, meg egy videót,képet találhatsz róluk.
Lehet, hogy sok videón ugyan az a kutya szerepel, csak te nem tudod megkülönböztetni mondjuk egy fajtatársától.
Nem emiatt lesz egy fajta divat. Divatról már akkor beszélhetünk, ha majd minden 2. háznál ugyan az a fajta van, ha az utcán séta közben minden 2. kutya ugyan olyan fajtájú (lásd, yorkie, stafford)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!